Mer info

Arkitektritat hem med hänförande utsikt

Marenvägen 40 – Älgö

Boarea 175 kvm Rum 6 rok
Pris 18 000 000 kr / bud Tomtarea 1 645 kvm

Med eftertraktat läge på Älgö återfinns detta högklassiga och arkitektritade boende om totalt 175 kvm. Villan som uppfördes 2015 karaktäriseras av påkostade materialval och härligt ljus tack vare stora glaspartier som även ger fantastisk utblick över vackra natursköna omgivningar. Huskroppen är vinklad och skapar mot berget en helt privat uteplats med jacuzzi som bokstavligen talat badar i sol. På taket en terrass med hänförande utsikt. Interiört bjuds generösa sällskapsytor, 2-3 sovrum och utmärkt takhöjd som sammantaget gör detta hem till något utöver det vanliga. En minutiöst utformad trädgård om 1645 kvm med båtplats och badplats nedanför fulländar helheten. Utrymme för två bilar finns på uppfarten och ytterligare en parkeringsplats som tillhör fastigheten finns vid vattnet.

Bilder

Beskrivning

Område

På Älgö bor man med närhet till havet i en härlig kombination med skogen in på knuten. För den badsugne finns såväl sandstrand med bryggor och lekplats som klippbad. Öns sommarkiosk erbjuder ett bra utbud av godis, fika och glass. I Solsidan, någon kilometer mot Saltsjöbaden finns en utmärkt restaurang samt sushi och snabbmatställe, och Saltsjöbadens breda utbud av restauranger och caféer är inte långt bort. I Solsidan finns förskolor och för fyrfotade familjemedlemmar finns två hunddagis.

Kommunikationer

Från Älgö går det buss till Solsidan och därifrån går Saltsjöbanan in till Slussen. Med egen bil tar det cirka 20 minuter in till Slussen. När utbyggnaden av tunnelbanan till Nacka är färdigställd blir kommunikationerna in till Stockholm ännu bättre.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2015
Byggnadstyp
Tvåplanshus
Uppvärmning
Bergvärme, Nibe F1255
Energiprestanda
64 kWh/Kvm och år
Fönster
3-glas
Fasad
Puts och trä
Tak
Falsad plåt
Bjälklag
Betong
Stomme
Leca isoblock med isolering
Plåtarbete
Hängrännor i aluminium
Grund
Berg
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk FTX
Taxeringsvärde byggnad
3 619 000 kr
Taxeringsvärde tomt
3 794 000 kr
Taxeringsvärde totalt
7 413 000 kr

Driftkostnad

El
1 550 kr/mån
Vatten/Avlopp
650 kr/mån
Sotning
125 kr/mån
Renhållning
225 kr/mån
Försäkring
658 kr/mån
Driftkostnader totalt
3 208 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister