Mer info

Exklusiva stadsradhus

Boplatsringen 130 B – Ältadalen

Boarea 153 kvm Rum | Våning 5 rok | 1-3
Pris 7 800 000 kr / bud Avgift 3 979 kr / mån

Välkommen till Botanikern i attraktiva Älta i Nacka kommun. 18 naturnära stadsradhus med fri utsikt över områdets övriga bebyggelse, kringliggande natur samt slänten i dalen. Bostäderna utgörs av tre plan om totalt 153 kvm, varav souterrängvåningen 38 kvm räknas som ”biarea”. Sociala ytor som suddar ut gränsen mellan ute och inne, välplanerade sovrum med god förvaring och generöst ljusinsläpp samt exklusiva badrum i naturliga material. På taket ryms en spatiös takterrass om 61 kvm som badar i sol från morgon till kväll. Privat och avskilt läge i samspel med naturen i vackra Ältadalen. Första etapp om sex enheter säljs med färdigställande och möjligt tillträde i sommar. För fullständig information vänligen bofaktablad under dokument. Kontakta Johan Derelöv för fortsatt dialog vid intresse.

Bilder

Beskrivning

Beskrivning

Dessa hus är det klassiska stadsradhuset för den aktiva familjen som vill bo nära naturen men ändå nära stadens puls.

Bostaden utgörs av tre plan i om totalt ca 153 kvm generös och effektiv bostadsyta. Överst på toppen av bostaden ryms en generös takterrass om hela ca 61 kvm som kronan på verket. Stora fönsterpartier och franska balkonger gör så att ljuset flödar genom våningsplanen. Med öppningsbara glaspartier mot den bakre uteplatsen kan man enkelt förstora rummet och sudda ut gränsen mellan ute och inne. Umgänget kan växa till det stora kalaset vid behov och när vädret tillåter. Entréplanet ligger upphöjt en våning från gatuplan, vilket innebär att man här är skyddad från direkt insyn. Det undre suterrängplanet nås via groventré direkt utifrån, vid carporten i gatuplan, alternativt via husets invändiga trappa. Här finner man en väl tilltagen tvättstuga, förrådsrum samt ett rum med fönster som kan tjäna som såväl tonårs-, gäst-, tv-eller arbetsrum. Detta plan innehåller helt enkelt funktioner som gör vardagen enklare!

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister