Mer info

Renoverat townhouse med privat pool i Santa Catalina

Townhouse Santa Catalina – Mallorca

Boarea 140 kvm Rum 4 rok
Pris 1 350 000 Euro / bud Tomtarea 210 kvm

Välkommen till detta fantastiska townhouse som nyligen totalrenoverats. Huset erbjuder en privat pool och ligger mitt i Santa Catalina, bara några minuters promenad från den berömda shoppinggatan Jaime III. Townhouset är fördelat på två plan och har en boyta på ca 140 m2, samt en terrass på ca 70 m2.  Här finns tre rymliga sovrum och två badrum. Det stora sovrummet har ett elegant badrum. Vardagsrummet är utrustat med fönster från golv till tak, som ger en magnifik utsikt över poolen och terrassen. Med stor uppmärksamhet på detaljer skapades här en riktig stadsjuvel. Ett perfekt boende oavsett årstid.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister