Mer info

Arkitektritat med magnifik havsutsikt

Dalstigen 3 – Löddeköpinge - Sandskogen

Boarea | Biarea 200 kvm | 25 kvm Rum 7 rok
Pris Såld Tomtarea 1 877 kvm

På en av Älgös högst belägna tomter, med en härlig havsutsikt, står denna arkitektritade villa med fasad i lärkträ. Huset som ritats av Roger Eriksson färdigställdes under våren 2014 med vackra ytskikt, påkostade materialval, platsbyggda snickerier och en bra kombination av funktion och design. Här finns upp till fem sovrum och stora öppna sällskapsytor, såväl inne som ute. På taket finns en terrass med magnifik havsutsikt och sol från morgon till kväll.

Bilder

Beskrivning

Byggnadsbeskrivning

Entréplanet har tre ingångar, gott om platsbyggd förvaring och ett vardagsrum med öppen spis.  Tre sovrum varav ett master bedroom med ingång till badrum med kalkstensgolv, fristående badkar och italienska armaturer. Alla rum på entréplanet har altandörrar mot trädgårdens skifferbelagda terrass. Tvättstuga och pannrum med bergvärmepump.

 

En trappa i ek leder upp till övervåningen som rymmer stora ljusa sällskapsytor. Här ligger vitbetsat ekgolv och genom de stora glaspartierna kan man njuta av utsikten över Erstaviken och söderut mot Ingaröfjärden. Från vardagsrummet nås en södervänd, solig terrass med generösa ytor för långa luncher.

 

En murad öppen spis i tegel skiljer av vardagsrummet från matsal och kök. Köket har platsbyggd inredning i vitt och valnöt, bänkskivor i carreramarmor, dubbla hoar, inbyggda maskiner och gott om arbetsytor. Rymlig matplats invid den öppna spisen. Bakom köket finns två mindre sovrum som kan göras om till ett stort rum. I anslutning finns ett badrum med kalkstensgolv, vit mosaik och takdusch.

 

Insynsfri trädgård om 1 877 kvm med klipphällar, plana gräsytor och vid infarten finns ett uppvärmt dubbelgarage om 25 kvm.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2014
Byggnadstyp
Tvåplanshus
Uppvärmning
Bergvärme med vattenburen golvvärme
Fönster
Viking Windows
Fasad
Lärk
Tak
Papp
Stomme
Prefeb. väggelement
Plåtarbete
Zink
Grund
Dorocell
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk frånluft
Taxeringsvärde tomt
2 296 000 kr
Taxeringsvärde totalt
1 372 000 kr

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister