Mer info

Generös byggrätt mitt i Djursholm

Lokevägen 16 – Djursholm

Boarea   Rum  
Pris Pris på förfrågan Tomtarea 1 600 kvm

I Djursholms vackraste villakvarter återfinns IDUN 13 en av få obebyggda tomter. Tomten ligger med sydvästvänt läge mot Lokevägen, för bästa solkontakt. Nära till skolor, förskolor och kommunikation och även till Strandvägen i Djursholm och Djursholms torg. Generös byggrätt med 1/9 del av tomten, i vissa fall tillåts en 1/8 av tomten. Huset kan uppföras i två plan med källare och vind. Byggnadshöjd 7,6 m. Även komplementsbyggnad kan uppföras på tomten. Se mer information i bifogad detaljplan. Kommunalt VA redan anslutet. Anslutningsavgifter för el tillkommer. Vänligen ring för mer information eller visning. Möjlighet kan finnas att förvärva intilliggande fastighet/villa IDUN 1 av annan fastighetsägare.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Tomt
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Taxeringsvärde tomt
7 560 000
Taxeringsvärde totalt
7 560 000

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister