Mer info

Villa Idun - Anno 1904 Djursholm

Lokevägen 16B – Djursholm

Boarea | Biarea 657 kvm | 145 kvm Rum 17 rok
Pris Pris på förfrågan Tomtarea 2 545 kvm

Högt belägen och med fin utsikt ses den vackra, pampiga villan från1904 med en tomt på 2 545 kvm. Villan om totalt 802 kvm har de senaste åren genomgått en totalrenovering präglad av exklusiva materialval som marmor, kalksten och valnötsträ. I entréplan möts man av en vacker trappa och ett magnifikt välvt fönsterparti som ger ett generöst ljusinsläpp. Stora spatiösa sällskapsrum med vackra välbevarade detaljer, modernt kök med öppen planlösning mot matsalsdel samt utgång till terrass med kvällssol. Övre plan med upp till sex sovrum, två balkonger samt två mycket exklusiva badrum. Inredd vind med umgängesytor, två sovrum, stort badrum, kök och tvättstuga. I källaren ryms en luxuös bad/spaanläggning, gym samt ett generöst garage och carport.  Ett välbeläget boende i ett av Djursholms mest eftertraktade kvarter. Den intilliggande tomten om 1 600 kvm saluförs samtidigt.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1904 (Om/tillbyggnad 1920. Renoverad 2017-2019.)
Byggnadstyp
Tvåplanshus med inredd vind och källare
Uppvärmning
Bergvärme. Två hål. Bergvärmepump för "fastighet". 750 liters varmvatten (2019).
Fönster
Plan 1 och 2 renoverade fönster. Källare och vind målade 2019.
Fasad
Puts
Tak
Koppar. Plåt på tillbyggnad.
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Plåtarbete
Galvaniserad målad plåt.
Grund
Grundsulor
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Taxeringsvärde byggnad
11 600 000 kr
Taxeringsvärde tomt
9 000 000 kr
Taxeringsvärde totalt
20 600 000 kr

Driftkostnad

El
8 333 kr/mån
Vatten/Avlopp
583 kr/mån
Renhållning
250 kr/mån
Försäkring
3 333 kr/mån
Driftkostnader totalt
12 500 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister