Mer info

Modernt intill Tegnérlunden

Tegnérlunden 6 – Vasastan

Boarea 62 kvm Rum | Våning 2 rok | 1 tr
Pris Såld Avgift 3 026 kr / mån

Med eftertraktat parkläge överblickande Tegnérlunden bjuds modernt boende om 62 kvm med stor inglasad balkong i sydväst. Balkongen vetter i huvudsak mot park men även mot innergård och är stor nog att utforma som ett härligt orangerie med öppningsbara glaspartier. Innanför följer stramt kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, i fil följer ett trivsamt sovrum med garderobsvägg. Dagsljus flödar in från det stora glasade parti som löper utmed hela lägenheten. Badrummet stoltserar i sin tur med smakfulla materialval, glasad dusch med ångbastu och praktisk tvättpelare. Bostadsrättsföreningen är välskött och erbjuder dessutom garagemöjlighet i fastigheten. Välkommen till ett högklassigt hem i rofylld miljö med stadens puls runt hörnet.

Bilder

Beskrivning

Föreningen

Brf Barnhusväderkvarnen 30 förvärvade fastigheten 2000 och är en sk. äkta förening. Föreningen består av 22 lägenheter och 3 lokaler vars hyror förhandlats upp under 2017.

 

I fastigheten finns garage för 12 bilar som nås med hiss. ca 1.500 kr/månad. För närvarande kö. 

 


Innergård finns till medlemmarnas förfogande. Gemensam tvättstuga och förråd finns i källaren.


Fastigheten är ansluten till Com Hem. Fibernät.

 

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift 113 kr och pantsättningsavgift 445 kr/pant, betalas av köparen. Permanent bosättning på adressen är ett krav.

 

Genomförda renoveringar:

Byte av hiss - 2014

Omfogning av fasaden - 2014

Installation av fibernät - 2014

Ytskiktsrenovering av garaget - 2016

Byte av pumpar och automatik till pumpgropen i nedre källaren - 2016

Partiellt stambyte - 2016

Byte av radiatorventiler - 2016

Nytt passagesystem - 2017

Renovering och utökning av tvättstugan - 2017 

En högtrycksspolning (underhållsspolning) av samtliga avloppsstammar genomfördes 2011, relining utförd 2017.

 

Inga avgiftsförändringar är beslutade.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
3.546 %
Lägenhetsnummer
81
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV & Bredband Fiber Direkt
Våningsplan
1 tr
Hiss
Ja
Förening
Brf Barnhusväderkvarnen 30
Byggnadsår
1968
Energiprestanda
135 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister