Mer info

Vindsetage med vy och parkläge

Rådmansgatan 55, 6 tr – Vasastan

Boarea | Biarea 240 kvm | 10 kvm Rum | Våning 7 rok | 6/6
Pris Såld Avgift 7 360 kr / mån

Högt ovan stan invid Spökparken, belägen mellan Tegnérlunden och Observatorielunden, bjuds en högkvalitativ vindsvåning om totalt 250 kvm med slående utsikt i alla väderstreck. Interiört bjuds en uppsjö attraktiva vindsattribut såsom helt öppningsbart glasparti mot takterrass i sydväst, ett fullutrustat kök, öppna spisar, väldig nockhöjd samt ett väl tilltaget loftplan. Trots alla eftertraktade inslag så är det de milsvida vyerna utöver stadens takåsar som drar till sig mycket av uppmärksamheten. I det här fallet är klichén "ett hem som måste upplevas på plats" berättigat och mer sant än någonsin då den otroliga utsikten kommer helt till sin rätt först vid ett besök på plats. Välkommen till ett synnerligen privat boende på berget med flertalet lummiga parker, bra restauranger samt Vasastan och Citys kommunikationer i närheten.

Bilder

Beskrivning

Interiör

Hissen kommer upp strax intill våningens entré där välkomnande hall i sin tur erbjuder garderober, avhängning och gäst-wc.

 

Hemmets sociala ytor följer med början i ett stort öppet kök med full maskinell utrustning som övergår i rymlig matplats med öppet upp i nock. Intill bjuds öppen spis och öppningsbart glasparti som leder ut till takterrassen som stoltserar med ett härligt sydvästläge. Här liksom i princip alla andra rum är den milsvida utblicken över stadens takåsar slående. Det trivsamma vardagsrummet följer i turordningen. Intill matplatsen finns även ett separat rum, väl lämpat som arbetsrum eller extra sovrum.

 

I våningens andra del följer en privat sfär bestående av två rymliga sovrum, bibliotek med platbyggda bokhyllor i ek och öppen spis, hobbyrum/dressing room samt ett generöst badrum med bland annat bubbelbadkar, separat dusch och inkorporerad tvättstuga.

 

En trappa upp bjuds ett loftplan med centralt tv-rum, sovrum, badrum med väl tilltagen bastu och slutligen ett härligt allrum som överblickar de sociala ytorna nedanför.

 

Sammantaget ett fantastiskt boende och ett fullutrustat hem från 2006/07 med mycket funktion och gott om förvaringsutrymmen, en hög nivå som kompletteras av vidsträckta vyer i alla väderstreck. 

Förening

Brf Kungsbacken 11 omfattar 27 st bostadsrättlägenheter och 4 st hyreslokaler. 

 

Föreningen är äkta med god ekonomi samt låg avgift. Juridisk person accepteras inte. Inga kända framtida förändringar av föreningens ekonomi.

 

Föreningen äger marken.

 

Kabel TV via Comhem (basutbud ingår), bredband beställer man utifrån egna preferenser.

 

Mycket välskött innergård finns och i källaren finns välutrustad tvättstuga och förråd. Alla stora renoveringsarbeten är gjorda i enlighet med följande förteckning. Utförda renoveringar:

 

- Rörstambyte: 2007,2015

- El-stigare: 2009

- Tak: 1999 och 2006

- Fasad: senaste fasadrenovering mot innegård 2009

- Fönster: 2009, 2014

- Gård: 2012

- Övrigt: Vindsvåningar 2006-2007 med samtidig ombyggnad av tak, Balkonger 2009, upprustning av lokaler 2007, 2016

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
10.0418 %
Lägenhetsnummer
26
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)
Våningsplan
6/6
Hiss
Ja
Förening
Brf Kungsbacken 11
Byggnadsår
1911/12
Energiprestanda
124 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
800 kr/mån
Försäkring
500 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 300 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister