Mer info

Anno 1910 med dubbla balkonger

Odengatan 35 – Vasastan

Boarea 183 kvm Rum | Våning 6 rok | 3/5
Pris Såld Avgift 6 503 kr / mån

I klassisk sekelskiftesfastighet med ypperligt läge på Odengatan återfinns denna trivsamma våning om 183 kvm. Två härliga balkonger i kombination med vackra originaldetaljer tilltalar och såväl disposition som skick är utmärkt sedan renovering 2016. Stora sammanhållna sällskapsytor med närliggande kök i exklusiv tappning med tillhörande balkong utgör mycket trevlig social sfär. Det finns fyra sovrum och två badrum. Ett smakfullt hem i välordnad förening med garage, beläget i attraktiva kvarter med absolut närhet till kommunikationer och en uppsjö av trendsäkra restauranger i hjärtat av Vasastan.

Bilder

Beskrivning

Lägenheten

Välkomnande hall med vitlaserad fiskbensparkett och vacker öppen spis samt utmärkta förvaringsmöjligheter öppnar upp mot övriga hemmet. 

Intilliggande sovrum för barn eller gäster, alternativt arbetsrum.

Klassiskt kök från Ballingslöv med massiva luckor i mörkgrått, bänkskiva i sten, Sileshone Blanco, och mässingsho samt mässingsblandare. Maskinell utrustning i form av integrerade vitvaror från NEFF bestående av kyl, frys, spishäll, diskmaskin samt en lyxig italiensk gasspis (90 cm) med två elektriska ugnar från Lofra. I mitten av köket finns en tillhörande köksö som är mobil. Från köket nås även en av bostadens härliga balkonger som i västerläge överblickar innergården. 

Ny tvättstuga med kombimaskin från Whirlpool.

Mot gård följer rofyllt master bedroom med intilliggande badrum med bubbelbadkar.

Med högt läge mot Odengatan finns fina sociala ytor i form av vardagsrum med vackra originaldetaljer såsom skjutdörrar som i sin tur öppnar upp mot matsalen som rymmer större sällskap. Båda rummen med exklusiva och karaktärsfulla tapeter och i matsalen finns möjlighet att installera eldstad då det finns rökkanal att tillgå.

Slutligen återfinns en utmärkt avskild sovrumssektion bestående av två fina sovrum, varav det ena med våningens andra balkong med sol hela dagen. Ljust helkaklat badrum med dusch. En egen entré från trapphuset möjliggör uthyrning av denna del för den som så önskar.

Våningen renoverades i sin helhet 2016.

BRF

Brf Hälsokällan är en äkta förening med 18 bostadsrätter, fem lokaler med hyresrätt samt åtta garageplatser. 

GEMENSAMMA UTRYMMEN 
- Innergård 
- Cykelförråd 
- Barnvagnsrum 
- Soprum och källsortering. 

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR

2016 Inspekterades och spolades stammarna. 

2016 Påbörjades installationer av säkerhetsdörrar. 
2016 Renoverades båda trappuppgångarna. 
2015/2016 renoverades garage och garageport. 
2014 Gjordes en genomgång av båda hissarna samt maskinrum. 
2013 Renoverades fasaden mot gården och gatan samt även alla balkonger mot gatan. 
2011 Renoverades innergården. 
2011/2012 Taket totalrenoverades.

KOMMANDE RENOVERINGAR 
Planerat byte av fjärrvärmecentral. Det som prioriteras i övrigt framöver är en analys av kommande underhållsbehov. Styrelsen har inte fattat beslut om ytterligare renoveringsåtgärder under 2017. 

TV OCH BREDBAND
Tv och bredband levereras genom fiber via antingen Bredbandsbolaget eller Comhem. Det är möjligt att ha 1000mbit/s och avtal tecknas separat av medlemmarna. 

PARKERING 
Åtta garageplatser finns i huset, kö tillämpas. Möjlighet finns även att överta garageplats på Döbelnsgatan. I övrigt tillämpas boendeparkering för mantalsskrivna på adressen. 


ÖVRIGT 
- Föreningen godkänner delat ägande. 
- Föreningen tillåter inte juridisk person som medlem.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
7.38239 %
Lägenhetsnummer
08646-0007
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Våningsplan
3/5
Hiss
Ja
Förening
Bostadsrättsföreningen Hälsokällan 6
Byggnadsår
1910

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister