Mer info

Renoveringschans i Vasastan

Teknologgatan 5 – Vasastan / Norrmalm

Boarea 72 kvm Rum | Våning 3 rok | 1,5
Pris Såld Avgift 1 452 kr / mån

Välkommen till denna väldisponerade 3:a om 72 kvm på lugna och tysta Teknologgatan. Här finns nu chans att sätta sin egen prägel och skapa sitt hem i vacker och välskött fastighet anno 1880. Genomgående planlösning med fönster i två väderstreck, generös takhöjd om ca 3,30 m, höga socklar, furugolv i original, fina, speglade pardörrar samt balkong i härligt västerläge mot gården. Mycket bra läge i attraktiva kvarter endast ett stenkast från Odenplan och City. Närhet till affärer, restauranger, caféer, grönområden och all tänkbar allmän service. Utmärkta kommunikationer med T-bana och bussar.

Bilder

Beskrivning

Brf Astrea 12

Föreniningen förvärvde fastigheten 1980 och klassas som äkta. Föreningen upplåter 15 lägenheter med bostadsrätt samt 5 lokaler med hyresrätt. 

Kabel-TV via Com Hem och möjlighet till bredbandsuppkoppling via Bredbandsbolaget mot separat avgift.

Gemensam tvättstuga finns på entréplan, med 2 TT, 2 TM, torkskåp, mangel samt separat wc.

Soprum i entréplan.

Barnvagnsrum finns.

Inga avgiftsförändringar är planerade.

Nyligen utfört underhåll:

2015 - Installation av hiss, ommålning av trapphus.

2017 - Relinat och i vissa fall även bytt vissa delar av stammarna.

Kommande händelser:

Fasad-och fönsterrenovering samt eventuell försäljning av råvind. Förberedelsearbete pågår, kan ske tidigast under vår/sommar 2019.

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
4.16 %
Lägenhetsnummer
22
Ingår i avgiften
Värme, V/A, balkong
Våningsplan
1,5
Hiss
Ja
Förening
BRF Astrea 12
Byggnadsår
1880

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister