Mer info

Exklusiv vindsvåning med terrass

Tegnérgatan 18 – Vasastan/Norrmalm

Boarea | Biarea 95 kvm | 10 kvm Rum | Våning 3 rok | 5/5
Pris Såld Avgift 4 276 kr / mån

Välkommen till en fantastisk vindsvåning med bästa läge i Vasastan. Högst upp i huset med fri vy över takåsarna återfinns detta högklassiga hem om 95 kvm + 10 kvm biyta med storslagen volym och stor takterrass i österläge som kronan på verket. Vindsbyggnationen genomfördes 2012 och interiört bjuds rakt igenom exklusiva materialval. Terrassen nås från ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Den privata sfären utgörs av två utmärkta sovrum med platsbyggd förvaring. Därtill finns ett separat gäst-wc samt ett badrum med wc, dusch, badkar och tvättpelare. Sammantaget ett optimalt utformat boende med alla de eftertraktade vindsattributen, ett boende utöver det vanliga på trendsäkra Tegnérgatan.

Bilder

Beskrivning

Brf Tre Backar

Föreningen registrerades 1994 och klassas som ett sk äkta bostadsföretag. Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 2 147 kvm, varav 1 639 kvm utgör lägenhetsyta och 508 kvm utgör lokalyta. 

Föreningen upplåter 11 lägenheter med bostadsrätt samt en hyresrätt och 4 lokaler med hyresrätt.

Fastigheten är upplåten med tomträtt. Tomträttsavtalet skrevs om 2017.

God ekonomi med starka intäkter från lokaler.

Årstavgifterna planeras vara oförändrade närmaste åren.

Föreningen gjorde i samband med ombyggnationen 2011 en ekonomisk plan. Den visar att allt större underhåll är genomförd förutom fasadrenovering våning 1-4.

Planerat underhåll

Fasadrenovering inom 5 år.

Område

Bostaden har ett mycket attraktivt läge i levande kvarter nära både Odenplan, natursköna Tegnérlunden, Observatorielunden och Stureplan/Humlegården. Området bjuder på mysiga caféer, restauranger och butiker samtidigt som stadens puls finns utanför dörren, t.ex flertalet biografer och  träningsanläggningar, bl.a. Sats i Spårvagnshallarna och Acid Gym i samma fastighet.  Skolor som Enskilda Gymnasiet, Internationella Engelska Skolan, Franska Skolan och Stockholm International School (SIS) ligger alla inom tio minuters gångavstånd.

Mycket bra kommunikationer som innerstadsbussar, t-bana samt kort avstånd till Tekniska Högskolan med bl a Roslagsbanan. Rådmansgatans tunnelbanestation ligger runt hörnet.

Boendeparkering på gatan till en kostnad av 1 100 kr/ månad. Tillstånd sökes hos Stockholm Stad: http://www.stockholm.se/TrafikStadsplanering/Parkering/

Garage icke tillhörande föreningen finns runt hörnet på Luntmakargatan 46. https://www.q-park.se/sv-se/

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
6.57221 %
Lägenhetsnummer
53
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Bredband
Våningsplan
5/5
Hiss
Ja
Förening
BRF Tre Backar
Byggnadsår
1885 (Vindsvåning byggdes 2012)
Energiprestanda
183 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
890 kr/mån
Försäkring
212 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 102 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister