Mer info

TRE TERRASSER OM 24 KVM I EXKLUSIVA NORRA TORNEN

Norra Stationsgatan 85 – Vasastan / Hagastaden

Boarea 68 kvm Rum | Våning 3 rok | 10 av 33
Pris Såld Avgift 4 137 kr / mån

Med tre terrasser och panoramafönster blickar lägenheten ut över stadens takåsar samt Hagastadens internationella bebyggelse. Lägenheten ligger i det nya tornet Helix med idealt läge mot Vasastan, Solna och Brunnsviken. Byggnaden är under uppförande och lägenheten utmärker sig med sin exklusiva inredning och faciliteter i huset såsom gemensam takterrass, gym, biosalong, gästlägenhet och access till garage. Sammantaget ger boendet en internationell karaktär och klass. Inflyttning under okt/nov 2020. OBS. Invändiga bilder är exempelbilder från Torsplan 8. Se beskrivning nedan för interiör.

Bilder

Beskrivning

LÄGENHETEN

Observera att interiörbilderna är exempelbilder från Torsplan 8. Se interiör nedan.

Norra Tornen bildar infarten mot Stockholms innerstad och har bl.a. blivit utsedd av CNN som en av mest spektakulära byggnaderna. I det nya tornet Helix uppförs nu denna lägenhet på plan 10 med ett sydöstläge i fastigheten med utsikt i tre väderstreck.

Planlösningen är öppen och social mellan kök och vardagsrum med utgång till två terasser. I övrigt utgång till en tredje terrass från Master bedroom.

Materialvalen i lägenheten är med genomgående vita väggar och tak samt ljusa vitpigmenterade, mattlackade trägolv - plankgolv med klickfog i trälamell och med slipbar yta av ek. 

KÖK
Specialritat kök med släta luckor och täcksidor i ljusgrå kulör, samt mörkgrå stomme. Bänkskivor och stänkskydd i ljusgrå natursten. Diskho i rostfritt stål. Avfallskvarn. Integrerad LED-belysning under överskåp. Observera att blandaren är av platinum i köket mot det som nämns i materialbeskrivningen i bilaga.

Vitvaror är helintegrerad kyl, frys och diskmaskin, samt varmluftsugn och infälld induktionshäll. Fläktinsatsen byggs in i överskåp. Specialritade, utanpåliggande downlights i koppar i tak.

BADRUM
Golv i matt, ljus klinkerplatta. Väggar kläs med ljusgrå plattor av natursten. Specialtillverkat spegelskåp ovan handfat med plats för förvaring. Tvättpelare i högskåp, lackerat i ljusgrå kulör.
Vägghängda WC och dusch med specialritad öppningsbar glasvägg.
Tvättställs-, badkars- och duschblandare i kromat utförande. Elburen handduksstork. Golvränna i duschutrymme. Infällda downlights i tak, samt infälld LED-belysning i tak vid duschutrymme.

MASTER BEDROOM
Garderober har släta luckor och täcksidor i kulör lika övriga snickerier och kök.
Stomme i valnötsutseende. 

Byggnaden är under uppförande och lägenheten säljes på ritning. Se ritning och materialbeskrivning för mera information. Vissa avvikelser mot materialbeskrivningen kan förekomma.

OMRÅDET
Idag finns service och handel i form av dagligvarubutiker i området och i andra delen av kvarteret ligger Norra Stationsparken som blir en ny grön park med grönska, promenadstråk och naturliv. Den leder dig fram till klassiska Hagaparken där hela ytan fungerar som en grön lunga i Stockholms storstadsliv.

Hagastaden får en tydlig storstadskaraktär och blir en kontrast mot den klassiska stenstaden.

Området i Hagastaden är under utveckling, se https://vaxer.stockholm/hagastaden för mera information.

FASTIGHETEN

AVGIFT
Oblogatorisk avgift för bredband om 260 kr är tillkommande på månadsavgiften.

FÖRRÅD
Källarförråd.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT & PANTSÄTTNING
Överlåtelseavgift betalas av köparen om 2,5 % av prisbasbelopp (2,5 %) och pantsättning med 1 % av prisbasbelopp (473 kr).

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
0.59504 %
Lägenhetsnummer
14002.2006
Ingår i avgiften
Värme, vatten
Våningsplan
10 av 33
Hiss
Ja
Förening
Brf Helix
Byggnadsår
2020

Dokument

Planritning

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister