Mer info

Välplanerad tvåa med garage i huset

Linnégatan 92 – Stockholm

Boarea 57 kvm Rum | Våning 2.5 rok | 4
Pris Såld Avgift 1 374 kr / mån

Optimalt planerad tvåa som totalrenoverades år 2018. Här finns fina originaldetaljer bevarade och bostaden präglas av en smakfull inredning och stil. Här erbjuds ett platsbyggt kök, badrum ensuit, gästtoalett i hall och sociala sällskapsytor med fri utsikt, högt upp i huset. Välskött förening med god ekonomi, låga avgifter och garage i huset. Välkommen till ett boende i trivsamma kvarter med närhet till allt vad staden har att erbjuda.

Bilder

Beskrivning

BRF

BYGGNAD

Byggnadsår 1929.

RENOVERINGAR

Åtgärder av större vikt finns utförligt noterade i årsredovisningen från år 1989 fram till idag. Föreningen gjorde en besiktning av fastigheten år 2017 och baserat på den tog man fram en underhållsplan för de kommande fem åren.  

FÖRENING

Brf Hornblåsaren 12 äger fastigheten Hornblåsaren 12. I föreningen finns 30 bostadsrätter samt 1 lokal med hyresrätt. Två gemensamma innergårdar varav ena med utemöbler och grillplats. Lågt belånad föreningen med en god och stabil ekonomi. Föreningen klassas som äkta.

FASTIGHET OCH MARK

Tomtytan innehas med äganderätt och är 629kvm.   

ÄGANDE

Juridisk person godkänns inte av föreningen. Delat ägande med förälder godkänns.

MÅNADSAVGIFT

1374 kr.

FÖRRÅD

Ett källarförråd. 

GARAGE.

11 garageplatser, 2 200 kr/mån. 

TVÄTTSTUGA

Utrustad med 2 tvättmaskiner , 1 torkskåp och 1 torktumlare.

TV OCH BREDBAND

Kabel-TV, basutbud via Com Hem ingår i månadsavgiften. Bredband ingår inte i månadsavgiften och är inkopplat fiber via IP-Only. Upp till var och en att ansluta sig till de många leverantörerna som erbjuder sina tjänster genom dem. 

ÖVERLÅTELSE-/PANTAVGIFT

Köparen betalar överlåtelseavgift om 1 000 kr. 

 

Rumsbeskrivning

HALL

Välkomnande hall med plats för avhängning. Golv av kalksten och ljusa väggar.

VARDAGSRUM

Ljust och öppet vardagsrum med anslutande bibilioteksdel med plats för arbetsyta. Vardagsrummet rymmer både en umgängesdel och har en naturlig matplats i anslutning till det platsbyggda köket. Nyslipad fiskbensparkett och ljusa väggar som även finns genomgående i kök och sovrum.

KÖK

Det platsbyggda köket är renoverat i tidstypisk stil med ljusgrå luckor och stenskiva i Carrera marmor. Här finns effektiv förvaring, bra ytor för matlagning och en vacker öppen spis. Utrustningen består av kyl, frys, induktionshäll och ugn från Siemens StudioLine samt diskmaskin från Neff. 

SOVRUM

Ljust och härligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i form av platsbyggda garderober. 

BADRUM

Rymligt och stilrent badrum med Carrera marmor på golvet och väggarna, badrumsinredning från Gessi, Hansgrohe, INR-tvättställ och spotlights. Utrustat med dusch med glasvägg, WC samt tvättställskommod. Tvättmaskin från Electrolux och tvättbänk i marmor. 

GÄST-WC

Utrustat med WC och handfat. Badrumsinredning från Gessi och Carerra marmor på golvet och väggarna. 

 

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
2.44 %
Lägenhetsnummer
23
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV
Våningsplan
4
Hiss
Ja (Ja)
Förening
Hornblåsaren 12
Byggnadsår
1929
Energiprestanda
146 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
250 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Driftkostnader totalt
400 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister