Mer info

Hörnvåning på Bysistorget med utsikt över Riddarfjärden

Bysistorget 4 – Södermalm

Boarea 112 kvm Rum 4.5 rok
Pris Såld Avgift 3 169 kr / mån

Ljus hörnvåning om 112 kvm 5 tr upp på Bysistorget med utsikt från balkong och burspråk ner mot Riddarfjärden samt över Söders takåsar från samtliga rum. Rymliga sällskapsytor med kök och matsal i öppen planlösning där vackra skjutdörrar leder in till vardagsrummet som har plats för två möbleringar. Möblerbar inre hall med öppen spis. Balkongen sträcker sig runt lägenheten med sol från morgon till kväll. Två sovrum i vardera ände av våningen samt badrum och gästwc. Lågt belånad förening i välskött fastighet från 1931.

Bilder

Beskrivning

Beskrivning

Tambur med hatthylla i originalutförande. I tamburen finns en garderob och gäst-wc samt ett rymligt förråd. Den möblerbara inre hallen med öppen spis öppnar upp mot vardagsrum, kök och master bedroom. Köket har både plats för stora sällskaps runt matsalsbordet och lite enklare måltid runt köksön. Innanför köket ligger det ena sovrummet som idag används som kontor. Från köket via vackra skjutdörrar nås vardagsrummet som med dess hörnläge har fönster i två väderstreck. Stora fönsterpartier mot balkongen ger fin utsikt över taken. Huset är byggt en bit in från gatan med det trivsamma Bysistorget nedanför med dess vackra körsbärsträd, vilket ger ett öppet och insynsskyddat läge. Master bedroom, med sitt fina burspråk, rymmer en dubbelsäng och har gott om förvaring. I nära anslutning finns badrummet samt tvättmaskin och torktumlare. Våningen har genomgående fiskbensparkett av ek samt fönsterbrädor av Kolmårdsmarmor. 

KÖK
Fullutrustat kök med gott om förvaring och arbetsytor. Rymlig köksö med förvaring och skiva av ek. Stor kyl och frys samt extra bred gasspis med fem brännare och två el-ugnar. Arbetsbänkar i rostfritt. Väggarna ovan arbetsbänkar och spis är klädda i Kolmårdsmarmor. Övrig inredning är i vitmålat trä med spröjsade skåpsluckor. Grafitgrått klinkergolv med golvvärme i hela köket. I anslutning ligger matsalen med plats för stora sällskap. Burspråk med utsikt ner mot Riddarfjärden.

BADRUM
Helkaklade vita väggar och grått klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare i nära anslutning.

ÖVRIGT
Våningen disponerar två vindsförråd på ca 5 kvm vardera. Tvättstuga, grovsoprum samt cykelparkering på gården. Föreningen är lågt belånad och har bra intäkter från hyreslokaler.

OMRÅDE
Attraktivt läge vid Bysistorget med dess vackra och omtalade körsbärsträd. Närhet till Mariatorget och Söder Mälarstrand samt Monteliusvägens promenadstigar längs Mariabergets slutning ner mot Riddarfjärden. Ett stort Willys ligger snett över gatan. Stor variation på restauranger och butiker.  

Föreningsinformation

HSB Brf Fällan i Stockholm är en äkta bostadsrättsförening bestående av 37 lägenheter med bostadsrätt och 1 lägenhet (ca 30 kvm) och 9 lokaler med hyresrätt. Föreningen äger marken. Förutom medlemskap i föreningen krävs medlemskap i HSB. Den som bor i lägenheten skall vara delägare och skriven på adressen. Juridisk person godkänns ej som medlem. Föreningens belåning ligger på 553 kr/kvm vilket är mycket lågt. Tvättstuga i källaren. Cykelparkering på bakgården. Bredband och kabel-tv via Comhem samt Bredbandsbolaget.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR:
1995 - Fastighetens stammar och elstigare byttes. Se vidare i årsredovisning för för ytterligare.

KOMMANDE RENOVERINGAR:
2021 - Ytskiktsrenovering av trapphus och utbyte av armaturer i still med byggnadens byggår.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Hiss
Ja
Förening
Brf Fällan
Byggnadsår
1930
Energiprestanda
120 kWh/Kvm och år

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister