Mer info

Sekelskiftestrea invid Strandvägen

Styrmansgatan 3 – Östermalm

Boarea 66 kvm Rum | Våning 3 rok | 2 tr ÖG
Pris Såld Avgift 1 686 kr / mån

Med fantastiskt Östermalmsläge återfinns denna exemplariska 3a. Våningen har ett lugnt gårdsläge med fantastiskt mycket funktion i sina 66 kvm boarea. Disposition med välkomnande hall, avhängningsmöjlighet och klädkammare. Intill hall finns trivsamt sovrum med två garderober och generöst badrum. Vardagsrummet är ljust med stora fönster och härlig volym tack vare enastående takhöjd. Här ryms utan vidare såväl matplats som sittgrupp och i öppen planlösning följer utmärkt arbetskök med full maskinell utrustning. Slutligen, bakom vackra dubbeldörrar, ett rofyllt sovrum med god förvaring och utgång till balkong. Den tidigare nämnda takhöjden ger, tillsammans med plankgolv och stuckaturer, härlig karaktär. Välkommen till en välordnad skuldfri bostadsrättsförening i ett synnerligen vackert sekelskifteshus anno 1886/87 och inte minst absolut närhet till Djurgårdens grönska och Stureplans rika utbud.

Bilder

Beskrivning

Föreningen

Brf Ädelman Mindre 8 är en äkta förening som omfattar 13 lägenheter och 1 lokal. Fastigheten omfattar 1.713 kvm boyta samt 197 kvm lokalyta.

Gemensamma utrymmen: Gemensamma ytor i form av tvättstuga som delas med Styrmansgatan 1, grovsoprum och cykelförråd i källaren. På innergården finns grill, sittgrupp och cykelställ. Ett källarförråd tillhör lägenheten.

Underhåll: Stammarna i gårdshuset byttes enligt uppgift på 60-/70-talet och vid besiktning 2009 bedömdes inget åtgärdsbehov inom överskådlig tid.

Trapphusen i gatu- och gårdshuset målades 2017.

Fasader och gård renoverades 2017.

Ingen avgiftsförändring planeras.

Förening med god ekonomi och välskött fastighet.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
3.971 %
Lägenhetsnummer
1008
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Våningsplan
2 tr ÖG
Hiss
Ja
Förening
Bostadsrättsföreningen Brf Ädelman Mindre 8
Byggnadsår
1886/87
Energiprestanda
116 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
200 kr/mån
Försäkring
208 kr/mån
Driftkostnader totalt
408 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister