Mer info

Med solig takterrass på Nybrogatan

Nybrogatan 50, 6 tr – Östermalm

Boarea 47 kvm Rum | Våning 2.5 rok | 6/6
Pris Såld Avgift 1 015 kr / mån

En magnifikt solig sydvästvänd takterrass om hela 18 kvm karaktäriserar denna utmärkt disponerade 2,5:a med interiör om 47 kvm. Utomhusmiljön rymmer såväl lounge som matplats med grill och utgör en sann oas ovan några av stans mest eftertraktade kvarter. Markis med infravärme och höj-/sänkbara glaspartier maximerar nyttjandegraden. Invändigt följer härligt kök med köksö/matplats och trivsamt sovrum intill. Sobert badrum med dusch och ny tvättpelare. Ypperlig sovalkov med plats för 160-säng. Mot gård vetter generöst vardagsrum med fransk balkong. Välkommen till ett boende utöver det vanliga och förening med mycket god ekonomi och låga avgifter, samt ett synnerligen attraktivt läge högst upp på Nybrogatan 50.

Bilder

Beskrivning

Brf Forellen 15

Bostadsrättsföreningen Forellen 15 förvärvades 2002 och en äkta förening med god ekonomi som äger marken.

Föreningen består av 93 lägenheter varav 2 är hyresrätter samt 3 lokaler (bl.a. ICA Esplanad). Oinredd vind med vindsförråd.

Föreningen har samtliga större renoveringar bakom sig, totalrenovering 1996.

Föreningen har en innergård med gemensam uteplats och grillplats. 

Gemensam tvättstuga med två separata avdelningar, samt en snabbtvättstuga, finns i källaren.

Vindsförråd tillhör.

Kabel-TV genom ComHem samt Bredband genom Tele2 -100 Mbit ingår i avgiften. 

Årsavgifterna har varit oförändrade under många år och inga avgiftshöjningar är planerade.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
1.32 %
Lägenhetsnummer
0091
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud) & BB100 mBit
Våningsplan
6/6
Hiss
Ja
Förening
Brf Forellen 15
Byggnadsår
1942
Energiprestanda
134 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister