Mer info

Unikt boende med concierge

Melodislingan 18 – Östermalm / Nedre Gärdet

Boarea 69 kvm Rum | Våning 3 rok | Bv
Pris Såld Avgift 5 029 kr / mån

Välkommen till denna välplanerade trerummare i välskött förening med allt man kan önska sig. Här har man tillgång till det exceptionella servicekonceptet Svea Lounge med bemannad reception och trevliga lokaler. Personlig service på hög nivå med en värd som hjälper dig med enklare vardagssysslor och flertalet erbjudanden av tjänster, perfekt för dig som inte är hemma så ofta eller helt enkelt bara behöver assistans i vardagen. Bra handikapp- och barnvänligt boende.

Bilder

Beskrivning

Lägenheten

Smakfull lägenhet med optimal planlösning och egen terrass om 21 kvm. Social del med bokhylla och utrymme för soffgrupp och stor matplats. Påkostat kök från SieMatic med full maskinell utrustning från Miele samt bänkskiva och stänkskydd Silestone. Två bra sovrum, master bedroom med platsbyggda garderober och access till terrassen som även nås genom sällskapsrummet. Fräscht badrum i Carrara klinker och vit kakel, utrustat med dusch, badkar, tvättmaskin, torktumlare samt golvvärme. Välkomnande hall med platsbyggda garderober som leder in mot sällskapsrummet. Goda kommunikationer precis utanför dörren samt närhet till Fältöversten såväl Stureplan och de natursköna områdena i Lill-Jansskogen och Humlegården.

Föreningen

Brf Svea Fanfar 1 är en solid förening med god ekonomi, ett positivt kassaflöde om drygt 2 Mkr. Föreningen är en så kallad äkta förening som registrerades 2013 och äger fastigheten Svea Artilleri 27 som omfattar Melodislingan 7-11, 8-20 samt Valhallavägen 113 A-B. Föreningen upplåter 93 lägenheter med bostadsrätt samt 2 lokaler med hyresrätt. Dessutom äger föreningen parkeringsbolaget Melodislingan Parkeringar AB med 62 garageplatser. Överlåtelseavgift om 3,5% av prisbasbelopp betalas av köparen. Pantsättningsavgift tas ut om 1% av prisbasbelopp. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Gemensamma utrymmen

Välutrustat gym med moderna träningsmaskiner, vikter och andra redskap som passar för såväl konditions- och styrketräning. Här finns även en musikanläggning med möjlighet att koppla in din smartphone eller använda cd-skivor. Gymmet ingår i avgiften och är öppet mellan 06.00-00.00 alla dagar.

Boende i Svea Fanfar har tillgång till servicekonceptet Svea Lounge med bemannad reception, som utöver en rad olika tjänster erbjuder tillgång till loungen med tillhörande terrass, här finns kaffebar och dagsfärska tidningar, konferenslokal samt festlokal med välutrustat kök. Svea Lounge är öppet alla dagar mellan 06.00-00.00 och ingår i avgiften. Festlokalen kan dukas upp för 28 personer och bokas mellan 17.00-02.00 mot en avgift på 600 kronor, städning av golv och toaletter inkluderat.

I anknytning till Svea Lounge finns även ett hotellrum som kan bokas åt besökare till de boende. Hotellrummet är utrustat med dubbelsäng samt badrum med dusch. Rummet kan hyras tre nätter i rad som längst och kostar 400 kronor per natt, städning, sängkläder och handdukar inkluderat.

Värme, vatten och el

Fastigheten värms med fjärrvärme och uppvärmningen ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ingår i avgiften.

TV och bredband

TV och bredband via Telenor ingår i avgiften

Parkering

I föreningen finns det ett garage med 62 platser. En garageplats kostar mellan 2200-3125 kronor.

Avgiftshöjningar

Inga planerade avgiftsförändringar (kontrollerat 2021-09-13).

Juridiska personer 

Juridiska personer godkänns ej som medlemmar i föreningen.

Renoveringar 

Inga större underhåll är planerade de närmaste åren. 2022 planeras stamspolning enligt underhållsplanen.

Genomförda renoveringar och underhåll:

2021 Hissrenovering
2021 Slipning och lackning av entrédörrar

 

Före vidare info om föreningen:

https://www.sveafanfar.se/

Svea Lounge

Svea Lounge är ett unikt servicekoncept som erbjuder de boende en rad olika tjänster. Loungen är bemannad mellan måndag till fredag med en värd som erbjuder hjälp med alla möjliga ärenden. Är du ute på resa kan värden hämta din post, ta in tidningen och vattna dina blommor. Har du till exempel varit ute och rest eller kommer hem sent kan värden hjälpa dig med enklare matinköp. Om du har svårt att hinna till posten eller väntar på ett paket kan värden hjälpa dig med det, även skicka paket med posten. I Svea Lounge finns också möjlighet till kontorstjänster såsom utskrifter, kopior och scanning. Allt detta inkluderas i månadsavgiften.

Därutöver finns det ett tillval av tjänster och massvis av erbjudanden och rabatter att ta del av. Kemtvätt, däckbyte, hantverkare och catering är några av de tjänster som erbjuds för att underlätta vardagen. Svea Lounge arrangerar även sociala sammankomster både i lokalerna och i närområdet. Det kan till exempel vara matlagningskurser, vinprovningar, eller teaterkvällar. På torsdagar serveras hembakt och varje tisdag en lättare middag.

Se bilaga för vidare information om Svea Lounge.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
0.80670 %
Lägenhetsnummer
41004
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Bredband, TV, Svea Lounge
Våningsplan
Bv
Hiss
Ja
Förening
Brf Svea Fanfar 1
Byggnadsår
2015
Energiprestanda
92 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
300 kr/mån
Försäkring
250 kr/mån
Övrigt
250 kr/mån
Driftkostnader totalt
800 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister