Mer info

Imponerande familjevåning på Karlavägen

Karlavägen 56 – Östermalm

Boarea 234 kvm Rum | Våning 5 rok | 1
Pris Såld Avgift 7 648 kr / mån

Slående familjevåning om 213 kvm i vacker hörnfastighet anno 1888. Här möts du av flertalet väl bevarade originaldetaljer såsom utsmyckade takstuckaturer, bröstpaneler och speglade pardörrar med pampiga dörröverstycken. Denna oerhört väldisponerade våning stoltserar med härligt ljusinsläpp från två väderstreck samt en mycket imponerande takhöjd om ca 3,55m. 3-4 möjliga sovrum, två spatiösa sällskapsrum, stort välutrustat kök samt två balkonger mot gården. Centralt belägen i hörnan av Sibyllegatan och Karlavägen med direkt närhet till såväl Östermalmstorg och Karlaplan som butiker, restauranger och caféer.

Bilder

Beskrivning

Brf Forellen 7

Föreningen registrerades 1993 och klassas som äkta. Fastigheten byggdes 1888 och består av två flerbostadshus. Föreningen upplåter 21 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet med hyresrätt.

Utfört underhåll:

2012 - 2016 - Mordernisering av hiss, taket har setts över och uppgraderats.

2015 - 2016 - Renovering av lokaler i källarplan, nytt bjälklag på innergården samt ytskikt.

2018 - Målning fönster. 

Rumsbeskrivning

Välkomnande och rymlig hall med grått kalkstensgolv, säkerhetspardörrar, gäst-wc samt balkong mot gården.

Vackra pardörrar öppnar upp mot de två spatiösa sällskapsrummen. Dett större av rummen är lugnt beläget mot gården och det andra rummet, som i dag nyttjas som matsal, ligger mot Karlavägen. Här finns även en fungerande öppen eldstad. 

Tre rymliga sovrum med platsbyggda garderober, varav ett av rummen kan delas till två om ytterligare sovrum behövs.

Serveringsgång med fina originalskåp leder till det imponerande och välutrustade, moderna Tibro- köket som är beläget mot innergården. Här finns utgång till våningens andra balkong, en stor hörnbalkong i söderläge med härligt ljus. Köket har gott om förvaring bakom vita luckor. Helintegrerade vitvaror såsom induktionshäll, spis samt diskmaskin och fristående kyl/frys i rostfritt. Stilrena bänkytor i matt, svart granit samt stor köksö med upp till fyra sittplatser. Matplats för den stora familjen och ytterligare säkerhetsdörr mot gårdshuset.

Stort, helkaklat bardrum i vitt, med ljusgrått golvklinker. Dusch, stort handfat på kommod, väggmonterat spegelskåp, vägghängd wc, handdukstork, tvättpelare (Miele) samt plats för badkar. Intill badrummet finns ytterligare en wc.

 

Övrigt

Gemensam tvättstuga finns.

Cykelförråd.

Soprum och grovsoprum.

Kabel TV/Bredband: Com Hem. Telefoni: Telia sonera.

Välskött, stenlagd innergård med planteringar, spaljé, sittplatser samt cykelparkering.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
0.0684444
Lägenhetsnummer
20
Våningsplan
1
Hiss
Ja
Förening
Brf Forellen 7
Byggnadsår
1888
Energiprestanda
126 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
444 kr/mån
Försäkring
313 kr/mån
Övrigt
457 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 214 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister