Mer info

Artillerigatan 50 – Östermalm

Boarea 39 kvm Rum | Våning 2 rok | 4 av 4
Pris Såld Avgift 3 105 kr / mån

På uppdrag av Brf Kronkvarnen 31 ska vi nu upplåta denna, av föreningen totalrenoverade mini 2:a om 39 kvm. Högt och fritt belägen mitt på Östermalm, med närhet till såväl Karlaplan och Gärdet, som Djurgården och pulsen i city. Mycket välskött fastighet och förening med god ekonomi.

Bilder

Beskrivning

Brf Kronkvarnen 31

Föreningen förvärvde fastigheten Kronkvarnen 31 år 1996. Fastigheten innehar 33 lägenheter med bostadsrätt, en lägenhet med hyresrätt samt en lokal. Fastighetens totalyta är enligt fastighetstaxeringen 2 143 kvm.

Föreningen godkänner delat ägande samt att ägaren inte behöver vara mantalskriven på bostaden.

Juridisk person accepteras ej.

Inga avgiftsförändringar planerade.

1998 - Rörstambyte samt el-stigare.

2015 - Fönster.

2017 - Trapphus, tvättstuga, uppvärmningssystem.

 

 

Rumsbeskrivning

Hall med avhängning samt inbyggd garderob. Säkerhetsdörr skall installeras inom kort. Ljust marmor-golvklinker i såväl hall som kök, med el-golvvärme.

Det rymliga sällskapsrummet och sovrummet i fil, har fiskbensparkett i ek. Härligt ljusinsläpp från tre stora, vackra fönster med öppen utsikt över de vackra fasaderna och takåsarna samt en takhöjd om ca 3,30 m. I sällskapsrummet finns även en rymlig, inbyggd klädkammare.

Det oerhört välplanerade och totalrenoverade köket är beläget mellan hallen och sovrummet. Inredning från HTH, med gott om förvaring bakom vita luckor och bänkskiva i vit komposit sten. Induktionshäll, ugn, en 45 cm bred helintegrerad diskmaskin och kyl/frys i rostfritt, samtliga från Siemens. Spisfläkt med direkt utsug. En glasinfattad vägg med skjutdörr separerar köket och sovrummet vilket gör att ljuset från det stora sovrumsfönstret även flödar generöst in i köket.

Badrummet är helkaklat i vitt med grått golvklinker och el-golvvärme. Wc, handfat, handdukstork och dusch med glasdörrar.  

 

Övrigt

Mycket fin och välskött innergård med vackra omkringliggande fasader och granngårdar. Rosenplanteringar och sittplatser under sommarhalvåret för medlemmarnas nyttjande.

Cykelparkering och grovsoprum på gården.

Nyupprustad och fräsch tvättstuga finns över gården.

Internetleverantör: Com Hem

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
1.77 %
Lägenhetsnummer
142
Ingår i avgiften
Värme, VA, Kabel TV
Våningsplan
4 av 4
Hiss
Ja
Förening
Brf Kronkvarnen 31
Byggnadsår
1897 - 1898
Energiprestanda
146 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
115 kr/mån
Driftkostnader totalt
115 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister