Mer info

Högklassigt med möjlighet för juridisk person

Malmskillnadsgatan 60 – Norrmalm

Boarea | Biarea 91 kvm | 9 kvm Rum | Våning 2 rok | 5/5
Pris Såld Avgift 5 608 kr / mån

Välkommen till vindsvåning av internationell klass med fantastisk volym och vidsträckt utsikt över Stockholms takåsar. Hemmet stoltserar med en magnifik sällskapsdel som har massiv takhöjd, eldstad samt härligt ljusinsläpp via kupor, takfönster och stort fönsterparti överblickande Sankt Johannes kyrka. Fullt integrerat kök från italienska Boffi med ikonisk köksö och maskinell utrustning från Gaggenau. Rofyllt sovrum med hel garderobsväg leder vidare till luxuöst badrum med inredning från Boffi. Här bjuds badkar, dusch och avskild wc och såväl italiensk Bisazzamosaik som integrerad ljud och bild. Gäst-wc i hallen. Välrenommerade Geco har rakt igenom gjort väl valda material och lösningar, för att nämna några attribut finns luftkonditionering, inbyggda högtalare från Bose och golv klädda i Ölandssten med vattenburen värme. Detta spektakulära boende återfinns i klassisk fastighet anno 1889 invid S:t Johannes kyrka, med Stureplan och Hötorget på fem minuters promenadavstånd.

Bilder

Beskrivning

Föreningen

Brf Tornugglan är en äkta bostadsrättsförening bestående av 24 bostadsrättslägenheter och två lokaler, varav en bostadsrätt. Det finns utrymme för juridisk person att köpa denna lägenhet utan att föreningen blir oäkta!

Föreningen äger fastigheten Johannes Mindre 8 med tomträtt.

Fastigheten totalrenoverades och stambyttes 2010-11.

Cykelrum på gård och tvättstuga samt lägenhetsförråd i källaren.

 

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
4.67318 %
Lägenhetsnummer
53
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Våningsplan
5/5
Hiss
Ja
Förening
Brf Tornugglan
Byggnadsår
1889

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister