Mer info

Färdigställda bostäder i bästa läge med havsutsikt

El Higueron – Marbella

Boarea 92 kvm Rum 3 rok
Pris Såld Tomtarea  

Här växer en ny stadsdel fram, flertalet färdigproducerade bostäder finns nu till salu samt även fastigheter som säljs på ritning. El Higueron ligger strategiskt mycket bra med ca 15 minuters bilfärd till Malagas flygplats samt drygt 20 minuter till Marbella. Idag finns hotell Hilton, en Michelinkrog, matvarubutik, gym, Spa samt padel och tennisbanor färdigställda och på plats. Mycket bra faciliteter för dem som önskar att jobba på distans. Priserna varierar för närvarande mellan 475,000€ till 3,5MEUR beroende på typ av boende. Våningar, townhouses samt villor erbjuds just nu till försäljning. Projektet säljer mycket bra. Bilderna är exempelbilder från olika projekt i Higueron. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta unika projekt på spanska Solkusten!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister