Mer info

Ateljévåning invid Grubbensparken

Grubbensringen 9 – Kungsholmen

Boarea 156 kvm Rum | Våning 5 rok | 4 tr
Pris Såld Avgift 8 393 kr / mån

Denna inbjudande ateljévåning i etage erbjuder härliga ytor om 156 kvm och ett synnerligen rofyllt läge intill lummig park vid St Eriks kapell. En härlig takterrass i väster fulländar boendet som i övrigt innehåller flera karaktäristiska detaljer såsom magnifika välvda ateljéfönster, ett litet inglasat frukostrum och en i övrigt flexibel och spännande planlösning. Välkommen till ett harmoniskt hem ovan staden som samtidigt har absolut närhet till restaurangtäta kvarter med puls, en eftertraktad mix med bästa läge på Kungsholmen.

Bilder

Beskrivning

Disposition

Våningen har en välkomnande hall med avhängning och intilliggande klädkammare. Direkt till höger återfinns stilrent kök med full maskinell utrustning och matplats, dessutom anslutande "frukostrum". Intill finns sovrum med tillhörande badrum. Mot parken vetter generös matsal med dubbla franska balkonger. Alternativt kan matsalen delas in i ett eller två sovrum av den som så önskar.

 

En trappa upp bjuds ett härligt etage med flödande ljus. Ett rymligt vardagsrum med öppen spis och utgång till takterrass i väster står i centrum. I öppen planlösning ansluter ett ateljérum med magnifikt välvt fönsterparti. Intill finns sovrum med eget badrum, samma fina ateljéfönster även här. Även på andra sidan vardagsrummet finns ett ytterligare sov- alternativt arbetsrum.

 

Till våningen hör ett stort förråd.

Föreningen

Föreningen bildades 1982 och innehar tomträtten till, samt äger och förvaltar byggnaden på fastigheten Tegelbränneriet 1 på Kungsholmen med adress Grubbensringen 3-17. Byggåret är 1998. Samtliga 72 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt, därutöver hyr föreningen ut två lokaler och tre mindre förråd.

 

Det finns för närvarande inga planerade avgiftsändingar eller dylikt.

 

Tilläggsinformation finns på: http://www.hsb.se/stockholm/brf/munken/foreningen

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
2.67601 %
Lägenhetsnummer
40
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Våningsplan
4 tr
Hiss
Ja
Förening
HSB:s i Sthlm Brf Munken 250
Byggnadsår
1998
Energiprestanda
113 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister