Mer info

Unik lägenhet i 79 & Park

Sandhamnsgatan 75C – Gärdet

Boarea 82 kvm Rum | Våning 3 rok | 6 av 9
Pris Såld Avgift 5 081 kr / mån

Varmt välkommen till en optimalt planerad och exklusiv lägenhet med generös takhöjd samt stora fönster med fint ljusinsläpp och utsikt över Gärdet. Belägen i exklusiva 79 & Park ifrån Oscar Properties. Bostaden om 82 kvadratmeter är fördelad på tre rum och kök samt en stor balkong med bra solläge, vilket gör detta objekt till något alldeles extra. Högklassiga materialval, platsbyggda snickerier, genomgående vattenburen golvvärme som ingår i avgiften, generös utrustning, stora fönster och bra förvaringsmöjligheter.

Bilder

Beskrivning

Parkering

Garage finns i huset, platser ansöks via ViRedo. En garageplats kostar i dagsläget 2 100 kr/månad och en garageplats med laddstolpe kostar 2 250 kr/månad + tillägg för faktisk förbrukning. Vid elplats tillkommer även en engångskostnad på 1 500 kr för laddstolpen. Det står 14 medlemmar i kö till fast plats i garaget. Föreningen har även tillståndsplatser där det i dagsläget finns lediga platser (Avstämt 2023-11-01). En tillståndsplats betyder att man inte har en fast plats utan får stå på någon av platserna 1 till 38.

Förening

79&Park är ett samarbete mellan Oscar Properties och BIG (Bjarke Ingels Group) – en av vår tids mest eftertraktade och hyllade arkitekter. De är kända för sin utmanande, lekfulla och samtidigt mänskliga arkitektur, kvaliteter som även präglar 79&Park. Att bo här är att leva i samtidsarkitekturens allra främsta gestaltning. Ett hus som är helt sitt eget med unika lösningar och detaljer som utmanar bilden av ett modernt storstadsboende. Huskroppen är vriden och följer fältet vilket ger en utsikt från majoriteten av bostäderna som dessutom har egna balkonger. Vyn från 79&Park är klassiskt Stockholmskt: Ladugårdsgärdet, Djurgårdens grönska, Frihamnen, Lidingö med Infartsleden till Stockholm och Kaknäs, Östermalms sekelskifteshus och Gärdets funkisarkitektur. En fasad av cederträ i ett flerfamiljshus av den här storleken är ovanligt och säger något om vilken speciell byggnad 79&Park är. Det är dessutom ett hållbart och underhållsfritt material som bara blir vackrare med åren då det grånar. Cederträet i kombination med taklandskapet gör upplevelsen av huset grönskande och mänsklig. Ett hus som harmoniskt smälter samman och bäddar in sig i de lummiga omgivningarna. Det andra dominerande materialet är glaset som täcker stora delar av fasaden. Glaspartierna skapar en fin kontrast till grönskan och cederträet – självklart ger de också ett fantastiskt ljusinsläpp och inte minst utsikt. Huset är byggt så att glaspartierna vetter mot Frihamnen, Djurgården och Gärdesfältet för att optimera såväl ljusinsläpp som utsikten mot öster, söder och väster. Interiört präglas bostäderna av taktila naturmaterial: från ekgolven och de exklusiva trädetaljerna, till badrummen i granitkeramik och naturstenen i köket.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
0.59 %
Lägenhetsnummer
02.1602
Ingår i avgiften
Värme, vatten och bredband och TV (basutbud)
Våningsplan
6 av 9
Hiss
Ja
Förening
BRF STETTIN 7
Byggnadsår
2017-2018 (Ritat av arkitektbyrån BIG - Bjarke Ingels Group)
Energiprestanda
126 kWh/Kvm och år
Bostadsrättens nettoskuldsättning
1 809 125 SEK

Driftkostnad

El
200 kr/mån
Försäkring
296 kr/mån
Driftkostnader totalt
496 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister