Mer info

Penthouse - med privat takterrass

Norrbackagatan 49 – Vasastan

Boarea 127 kvm Rum | Våning 5 rok | 7/7
Pris 19 900 000 kr Avgift 7 408 kr / mån

INFLYTTNINGSKLAR Denna ljusa penthouse-lägenhet är 5 RoK och erbjuder ett boende långt över det vanliga. Förutom stor balkong med morgonsol har den en tilltagen takterrass med utedusch, utekök och slående utsikt över Stockholms takåsar. Lägenhetens hjärta är köket med en generös köksö, skafferi, vitrinskåp och öppna hyllplan med inbyggd belysning, samt vitvaror av premiumkvalitet. Luckorna är av massiv ek och bänkskivan av vacker kompositsten. Blickfånget i vardagsrummet är ett exklusivt välvt glasparti framför en specialbyggd trappa till takterrassen. Innerdörrarna är höga och fönstren går ner till golv för en känsla av öppenhet och rymd. Master bedroom har badrum en-suite och walk-in closet. En extra kvalitet är lägenhetens avskiljbara del med privat entré och eget badrum – möjlig att nyttjas t.ex. till nanny eller ungdomsboende. 90% SÅLT. LÄS MER OM PROJEKTETS KVARVARANDE LÄGENHETER PÅ WWW.TILEHOUSE.SE.

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister