Mer info

Mini-suite

Norrbackagatan 49 – Vasastan

Boarea 30 kvm Rum | Våning 2 rok | 5/7
Pris 3 900 000 kr / bud Avgift 2 755 kr / mån

Denna ljusa mini-suite på 5 tr är 2 RoK och kännetecknas av sitt avskilda sovrum med 2,5 m höga skjutdörrar i ek som ger rymd. Den är optimerad för ett yteffektivt boende, sovrummet rymmer det unga paret och har en stor inbyggd skjutdörrsgarderob. Mini-suiten har en fin möblerbar balkong med dimbar belysning och utsikt över gården. Fönstren går hela vägen ner till golvet av enstavig borstad parkett. Badrummet är kaklat i en sober kulör med kontrasterande svarta detaljer. Här finns golvvärme och är förberett för tvättmaskin. Badrumsdörren är klädd i ek och 2,30 m hög vilket adderar till känslan av rymd. Bänk och vägg i kök är klädda i en mörk exklusiv kompositsten. Här finns även ett vitrinskåp med inbyggd belysning, diskmaskin och vitvaror av premiumkvalitet.

Bilder

Beskrivning

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister