Mer info

Penthouse - med privat takterrass

Norrbackagatan 49 – Vasastan

Boarea 110 kvm Rum | Våning 4 rok | 7/7
Pris 17 900 000 kr / bud Avgift 6 417 kr / mån

Denna generösa penthouse-lägenhet är 4,5 RoK och erbjuder ett boende långt över det vanliga. Förutom stor balkong med morgonsol har den en tilltagen takterrass i spektakulärt gavelläge med utedusch, utekök och slående utsikt över Stockholms takåsar. Köket är utformat med en lyxigt lång köksbänk, öppna hyllplan med inbyggd belysning och vitvaror av premiumkvalitet. Luckorna är av massiv ek och bänkskivorna av vacker kompositsten. Blickfånget i vardagsrummet är ett stort exklusivt glasparti framför en specialbyggd trappa till takterrassen. Innerdörrarna är höga och fönstren går ned till golv för en känsla av öppenhet och rymd. Master bedroom har badrum en-suite och walk-in closet. En extra kvalitet är att denna del kan skiljas av med privat entré och eget badrum – möjlig att nyttjas t.ex. till nanny eller ungdomsboende. 90% SÅLT. LÄS MER PÅ WWW.TILEHOUSE.SE.

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister