Mer info

Naggande god liten 3:a V.U.P!

Katarina Bangata – Södermalm

Boarea 66 kvm Rum | Våning 3 rok | 6
Pris 6 950 000 kr / bud Avgift 3 349 kr / mån

FAST PRIS 6 950 000 KR. Arkitektritad Vindsvåning Under Produktion invid Nytorget.  Total golvyta 71 kvm och terrass om 7 kvm. Två sovrum och lyxigt badrum. Materialval med design och kvalitet i fokus. Påkostad belysning & ljussättning från Flos i hela våningen.

Bilder

Beskrivning

Föreningen

Brf Rovan 3 är en välordnad och äkta bostadsrättsförening i vacker fastighet från 1929. Fastigheten är välskött och efter vindsbyggnationen kommer alla de stora renoveringarna att ha genomförts och föreningen vara i stort sett skuldfri. Föreningen kommer då att omfatta 22-23 lägenheter med bostadsrätt. Det finns 1 lokal med bostadsrätt samt 2 butikslokaler och 1 garage med hyresrätt. När de nya lägenheterna har färdigställts kommer föreningen att göra en ny Ekonomisk plan. I samband med detta kommer föreningen att se över en möjlig avgiftssänkning.

 

Förråd i källaren.

Tvättstuga på entréplan.

Cykelparkering under tak på gården.

Kabel-tv ComHem och bredband Stockholms Stadsnät (bredband ingår i avgiften).

Föreningslokal utrustad med glas och porslin för ca 20 personer.

Överlåtelseavgift 1100 kr betalas av köparen. Pantsättningsavgift 440 kr.

 

Utförda renoveringar:

2013 - Fasad mot gatan samt gårdsrenovering

2012 - Bredband

2011 - Fönster

2010 - Rörstambyte och trapphus

Planerade renoveringar:

2015 - El-stigare, tak, hiss samt ny entréport och nya fönster- och dörrpartier till butikerna.

Diskution om puts av gårdsfasad.

Vindsvåningen

Generellt för vindsvåningen:

Hiss upp till våningsplanet.

Terrass om 7 kvm, den får golv och sidor klädda i svart Terrazzo.

Takhöjd 4,30 m till nock.

Tiljor i lutad och vitsåpad Douglasgran i kök, matsal, lounge och sovrum.

Terrazzo i entré, kök samt badrum.

Dolda socklar i alla rum.

Foderfria innerdörrar extra höga (2,30 m).

Belysningsarmatur och ljussätning i hela våningen samt terrass från Flos (se separat pdf med Flos-armatur).

Belysning i alla garderober.

Kök och badrumsarmatur från Dornbracht.

Planerad inflyttning maj 2016.

 

Entré/hall med takfönster och bra med förvaring.

 

Kök/sällskapsdel i öppen och genomgående planlösning med öppen spis. Skjutbara panoramafönster ut till terrass om 7 kvm. Man kan njuta av eldstaden både från kök/matsalsdel och lounge. I loungedelen är det vackert välvälv fönsterkupa mot Katarina Bangata. Platsbyggt kök i ljusgrått med fronter i vitpigmenterad hårdvaxoljad ask. Köksbänken är i helgjutet rostfritt stål med integrerad diskho. Köksö i helgjutet rostfritt stål med sidor och fronter i rostfritt stål. Separat kyl/frys, induktionshäll, ugn, micro, diskmaskin och inbyggd fläkt, samtliga vitvaror från Miele.

 

Terrass om 7 kvm med morgon/förmiddagssol.

 

Två sovrum. Det större sovrummet har fönsterkupa mot Katarina Bangata och platsbyggd garderobsvägg med fonter i vitpigmenterad hårdvaxoljad ask. Det mindre sovrummet med utgång och fönster till terrassen.

 

 

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister