Mer info

Lantligt från Sommarnöjen

Jerk Matts väg 37B – Ortala

Boarea 83 kvm Rum 5 rok
Pris 5 200 000 kr / bud Tomtarea 2 319 kvm

I natursköna Roslagen presenterar hustillverkaren Sommarnöjens en välbelägen tomt om 2319 kvm med en långsträckt huvudbyggnad och komplett gästhus nära sjön Bornan. I denna rofyllda miljö erbjuds l Tidlös Sommar 70 Berg och Attefall 30 med boarea om 59+24 kvm, totalt 83 kvm. Fasader och trätak är behandlade med svartbrun tjärfärg. Den förhållandevis långsmala huvudbyggnaden har den privata delen, bestående av två sovrum, och den sociala delen, med kök och vardagsrum, placerade i fil och stor vikt har lagts vid husets placering på tomten. Interiörerna består av ljusa och massiva naturmaterial och genomgående väl valda detaljer i kök, badrum, sovrum och sovloft. Finsågade paneler på innerväggar och tak som ger atmosfär. I badrummet möts ljust trä och granitkeramik i toner av kalksten. Attefallshuset erbjuder ett allrum med kök, ett ordentligt badrum samt ett sovrum med plats för dubbelsäng. Med uppgång från allrummet finns även ett loft med plats för fler övernattande. Därtill en friggebod. Sammantaget ett harmoniskt hem uppfört i Sommarnöjens egen regi, med synnerligen trivsamma inramning av Roslagens rofyllda miljö och absolut närhet till Ortala by och sjön Bornan. Varmt välkommen till ett inflyttningsklart boende med flexibelt tillträde.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2022
Byggnadstyp
Enplanshus
Fasad
Trä
Tak
Faltak i kärnvirke
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Grund
Plintad grund
Vatten och avlopp
Enskilt vatten och avlopp (delad sluten tank med infiltration)
Taxeringsvärde tomt
308 000 kr
Taxeringsvärde totalt
308 000 kr

Driftkostnad

El
1 258 kr/mån
Vatten/Avlopp
844 kr/mån
Renhållning
300 kr/mån
Övrigt
83 kr/mån
Driftkostnader totalt
2 485 kr/mån

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister