Mer info

Rymligt från Sommarnöjen

Mörtsunda byväg 14A – Mörtsunda

Boarea 94 kvm Rum 5 rok
Pris 5 100 000 kr / bud Tomtarea 2 470 kvm

Mörtsunda är en synnerlig idyllisk by invid havet i södra Roslagen. På en stor högt belägen tomt om hela 2470 kvm med utsikt i flera väderstreck presenterar hustillverkare Sommarnöjen sitt Tidslös Sommar 80, en huvudbyggnad med tillhörande attefallshus. Boarea om 71 + 23 kvm, totalt 94 kvm. Detta är det kompletta fritidshuset för den stora familjen med generösa sociala ytor där stora glaspartier erbjuder fria vyer över de natursköna omgivningarna, tre separata sovrum och praktisk entré. På sovloftet finns plats för fler gäster. Gästhuset har i sin tur ett eget kök/vardagsrum, loft och badrum. Båda husen är behandlade i Tjärvitriol och har samma uttryck exteriört såväl som interiört. Ett stenkast bort finns en fin strand, möjlighet till båtplats samt vackra strövområden och vandringsleder i fantastiska omgivningar. Med bara en knapp timme från Stockholm möts man här av lantlig charm och utsikt över havsviken i Norrtäljes södra skärgård. Varmt välkommen till ett helt nytt och inflyttningsklart boende med flexibelt tillträde.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2024
Byggnadstyp
Enplanshus
Uppvärmning
Elradiatorer, förberett för lv-pump
Fasad
Trä
Tak
Faltak i kärnvirke
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Grund
Plintad grund
Vatten och avlopp
Enskilt vatten och avlopp (delad sluten tank med infiltration)

Välkommen på visning

visning söndag, 23 juni 2024 12:30 - 13:15
Föranmälan krävs. Välkommen!
Spara i min kalender

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister