Mer info

Stilrent från Sommarnöjen

Mörtsunda byväg 14D

Boarea | Biarea 50 kvm | 11 kvm Rum 3 rok
Pris 5 300 000 kr / bud Tomtarea 1 618 kvm

Med magnifik havsutsikt i idyllisk Mörtsunda by i södra Roslagen presenterar hustillverkare Sommarnöjen ett elegant svart hus med spännande uteplats och vy över havsvik i södra Norrtälje. En genomarbetad sluttande tomt om 1618 kvm ger hemmet fina förutsättningar. Upplev Tidlös Sommar 60 med friliggande bastuhus, 50 kvm boarea + 11 kvm biarea. Ett välproportionerligt hus där form och funktion går hand i hand. Här finns ett rymligt socialt utrymme med gott om plats för umgänge. Komplett badrum, hall, föräldrasovrum och barnsovrum gör huset komplett. Huset är behandlat i svart tjärfärg och har ett vackert faltak i kärnvirke i samma färg. En uppdaterad interiörstil, med släta elfenbensvita väggar och tak samt ljust trägolv. Sammanlänkade av en altan följer en extern bastubyggnad med skön relax. Nära inpå finns en fin strand, möjlighet till båtplats samt vackra strövområden och vandringsleder i fantastiska omgivningar. En knapp timme från Stockholm möts man här av lantlig charm och eftertraktad skärgårdsmiljö. Varmt välkommen till ett helt nytt och inflyttningsklart boende med flexibelt tillträde.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2024
Byggnadstyp
Enplanshus
Uppvärmning
Elradiatorer, förberett för lv-pump
Fasad
Trä
Tak
faltak i kärnvirke
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Grund
Plintad grund
Vatten och avlopp
Enskilt vatten och avlopp (delad sluten tank med infiltration)

Välkommen på visning

visning söndag, 23 juni 2024 12:30 - 13:15
Föranmälan krävs. Välkommen!
Spara i min kalender

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister