Mer info

Arkitektoniskt från Sommarnöjen

Mörtsunda byväg 14B

Boarea 67 kvm Rum 3 rok
Pris 5 200 000 kr / bud Tomtarea 1 764 kvm

Idyllisk invid havet i södra Roslagen återfinns i Mörtsunda by samtida arkitektur med glasad entré och klassisk färgsättning. Här presenterar på högt belägen tomt om 1764 kvm hustillverkare Sommarnöjen sitt faluröda Tidslös Sommar 80 Duo med en boarea om 67 kvm. Duo består av två separata huskroppar, en social del och en privat del, sammanlänkade av en glasad entré. Detta ger en gårdskänsla med skyddad uteplats i vinkeln av huset. I den sociala huskroppen finns generösa ytor för matlagning och umgänge. I den privata huskroppen finns badrum, två sovrum samt ett loft med takfönster för övernattande gäster. Ett fantastisk boende med härliga uteplatser mot ängar och hav. Strax nedanför finns en fin strand, möjlighet till båtplats samt vackra strövområden och vandringsleder i natursköna omgivningar. Med bara en knapp timmes körtid från Stockholm ges lantlig charm och utsikt över havsviken i Norrtäljes södra skärgård. Varmt välkommen till ett helt nytt och inflyttningsklart boende med flexibelt tillträde.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2024
Byggnadstyp
Enplanshus
Uppvärmning
Elradiatorer, föreberett för lv-pump
Fasad
Trä
Tak
Faltak i kärnvirke
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Grund
Plintad grund
Vatten och avlopp
Enskilt vatten och avlopp (delad sluten tank med infiltration)

Välkommen på visning

visning söndag, 23 juni 2024 12:30 - 13:15
Föranmälan krävs. Välkommen!
Spara i min kalender

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister