Mer info

Unik sjötomt i Sydväst med bygglov

Frankenburgs väg 5 – Nacka - Tollare

Boarea   Rum  
Pris Såld Tomtarea | Vattenarea 2 559 kvm | 5 952 kvm

Sjötomt med soligt sydvästläge med bygglov.  Total mark- och vattenareal på 8 511 kvm, där vatten utgör 5 952 kvm och mark uppgår till 2 559 kvm. På tomten har ett spektakulärt arkitektoniskt mästerverk gestaltats av arkitekt Olle Rex. Den totala bruttoarean för bygglovet uppgår till över 900 kvm. Boarean i huvudbyggnaden är 448 kvm, poolhus på 27 kvm och sjöbod på 18 kvm med brygga. Generösa biytor tillkommer. Välkommen till en av få obebyggda tomter i Stockholms innerskärgård, med bygglov och stor byggrätt. Se länk för film.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Tomt
Vatten och avlopp
Vatten saknas. Avlopp saknas.
Taxeringsvärde byggnad
150 000 kr
Taxeringsvärde tomt
10 200 000 kr
Taxeringsvärde totalt
10 350 000 kr

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister