Mer info

Enplansvilla på generös tomt

Djursholm

Boarea | Biarea 150 kvm | 70 kvm Rum 6 rok
Pris Pris på förfrågan

Ett stenkast från Germaniaviken med ett av Djursholms bästa och skyddade lägen ligger denna enplansvilla med källare om 150 kvm i boyta. Tomten på 2617 kvm som ligger i sydost med huset placerat i bakkant ger möjligheter att expandera villan utan att förstöra den givna platsen och miljön eller helt enkelt bygga nytt. Enligt detaljplanen får fastigheten bebyggas med 1/8 av fastighetens yta motsvarande 327 kvm för huvudbyggnaden (i två plan) och högs 40 kvm byggnadsarea för komplementbyggnad. Den befintliga villan har tre bra sovrum, vardagsrum, matsal och bibliotek/kontor. Den fina planlösningen är optimalt planerat för umgänge och privatliv på ett plan. I källaren finns gott om förvaring. Med en tomt om 2617 kvm har man här chansen att skapa ett drömboende i hjärtat av Djursholm, nära vattnet, torget, idrottsplaner och förskolor.

Bilder

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister