Mer info

Villa i toppskick - Danderyd

Danderyd

Boarea | Biarea 322 kvm | 82 kvm Rum 13 rok
Pris Pris på förfrågan

Välkommen till en osedvanligt välplanerad och totalrenoverad Sixten Magnusson villa från 1954 både interiört och exteriört. Renoveringsår 2019-22. Planlösningen är exceptionellt bra, 322 kvm boarea och 82 biarea. Dynamiskt hus över 5 olika våningsnivåer med totalt 7 trappor i huset med 13 rum och kök. Ett hem som verkligen tilltalar den moderna familjen med stora sällskapsytor. Ca 1600 kvm tomt med baksida mot skogsparti vilket gör huset väldigt privat.Totalt 4 badrum och en gäst WC, stor specialbyggd vinkällare, flertalet sovrum, stora öppna sociala ytor, ny el med KNX-system, m.m.  Uthyrningsdel om ca 35 kvm med ingång på baksidan. Garage. Läget i Danderyd är mycket bra med närhet till utmärkta kommunikationer, service och välrenommerade förskolor och skolor på gångavstånd. Välkommen till ett drömhus i Danderyds mycket eftertraktade villakvarter.

Bilder

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister