Mer info

Högt och ljust beläget

Djursholm

Boarea | Biarea 327 kvm | 9 kvm Rum 8 rok
Pris Pris på förfrågan

Välkommen till denna familjeidyll på högt belägen och insynsskyddad tomt i vackra Djursholms Ösby. Här bor du mycket privat i ett hus om 327 kvm boarea samt garage och fyra parkeringsplatser varav en med elladdning. 40-tals villan erbjuder stora sällskapsytor, fantastiskt ljusinsläpp och utsikt. Stort kök med öppen spis och genom matsalen direkt anslutning till en terrass om ca 45 kvm med sol från förmiddag till kväll. Fyra rymliga sovrum och möjlighet till två till, alla med goda förvaringsmöjligheter.  Villan är i mycket gott skick efter omfattande och smakfulla renoveringar de senaste åren. Hemmet passar för såväl representation, som för familjeliv. Den stora tomten på 2.342 kvm är i direkt anslutning för skogspromenader, bad, löpning i natureservatet runt Ekebysjön, Ösbysjön och Altorp. Här bor man med närhet till natur och rekreation, välrenommerade skolor och förskolor samt goda kommunikationer.

Bilder

Dokument

Dokument

Planritning

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister