Mer info

Högt läge i Vasastan

Vasastan - till salu underhand

Boarea 123 kvm Rum 4 rok
Pris Pris på förfrågan

Den stilfulla epoken Swedish Grace gör sig påmint i detta härliga hem om fyra rum och kök på 123 kvm som karaktäriseras av ljus, rymd, bevarade originaldetaljer såsom öppen spis, djupa fönsternischer, spegeldörrar med mässingshandtag, profilerade lister, takrosetter, spröjsade originalfönster med spanjoletter och djupa nischer samt fiskbensparkett. Generöst sällskapsrum med fungerande öppen spis samt matsal i fil i direkt anslutning till hallen. Master bedroom i våningens södra del med fin utsikt och förvaring, med intilliggande badrum. Kök med balkong i väster mot gården. Ytterligare ett sovrum med garderob samt angränsande gästtoalett. Bevarad serveringsgång med originalskåp och klädkammare. Fastigheten är i gott skick med alla stora renoveringar bakom sig. Här bor ni centralt och i ett attraktivt område invid Sankt Eriksplan och Odenplan med utmärkta kommunikationer i direkt närhet.

Bilder

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister