Mer info

Ljus vindsvåning med solig terrass

Upplandsgatan 58 – Vasastan

Boarea | Biarea 89 kvm | 8 kvm Rum | Våning 4 rok | 6/6
Pris Såld Avgift 3 530 kr / mån

Högst upp i vacker sekelskiftesfastighet finns denna välplanerade och ljusa vind om 89+8 kvm. Våningen byggdes 2006 med hög standard, med bl a genomgående golvvärme, och är än idag i mycket gott skick. Hall med klädkammare, synliga takbjälkar och putsade väggar. Intill hallen finns två sovrum med bra garderobsutrymme. Härligt badrum med takfönster, dusch, wc och massagebadkar. Stort luftigt sällskapsutrymme med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns gott om fönster, hög takhöjd, murad eldstad samt utgång till en terrass genom vikbara glasdörrar. Terrassen har sol eftermiddag och kväll, ingen insyn och här finns plats för trevliga grillmiddagar. Kök med vita släta luckor och bänkskiva i wenge, påkostade vitvaror från Miele. Intill köket finns en tvättstugeavdelning med gott om förvaring och ett tornrum som kan nyttjas som kontor eller litet sovrum. Välkommen till en härligt ljus vindsvåning med plats för en hel familj. Bra BRF med låg belåning och stabila finanser.

Bilder

Beskrivning

FASTIGHETEN

Brf Trumpetaren 26 är en välskött, äkta och lågt belånad bostadsrättsförening som består av 19 bostadsrätter och 5 affärslokaler. 

Den totala ytan enligt taxeringsbeskedet uppgår till 2 407 kvm, varav 2 166 kvm utgör lägenhetsyta och 241 kvm avser lokaler.

Föreningen äger marken.

Jurdisk person accepteras ej som medlem i föreningen.

RENOVERINGAR:
1974- Stambyte.
1985- 3-fas el.
1994- Fasad mot gatan.
2006- Stambyte, takrenovering och inredning av vindsvåningarna.
2008- Renovering av gård och bjälklag.
2010- Fönsterrenovering.
2016- Ommålning trapphus Upplandsgatan 58 och installation fjärrvärme.
Inga större renoveringar planerade, styrelsen ska på sikt se över underhållsplanen.  

OMRÅDE

Lägenheten är belägen några portar från Odengatan, mer centralt än så här är svårt att bo. Utanför porten finns Odenplans rika serviceutbud och även utmärkta kommunikationer. Här erbjuds man all tänkbar service som flertalet livsmedelsbutiker, shopping, många små trendiga butiker, restauranger och mysiga caféer. Från Odenplan är det promenadavstånd till Hagaparken, Vasaparken samt Observatorielundens grönska, promenad och joggingstråk.Vasaparken är mycket populärt även vintertid med sin skridskobana.

 

Kommunikationerna vid Odenplan är oslagbara. Härifrån går de flesta innerstadsbussar, ett flertal t-banelinjer samt numera pendeltågstationen Odenplan.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
4.36800 %
Lägenhetsnummer
285-00042
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV
Våningsplan
6/6
Hiss
Ja
Förening
Trumpetaren 26
Byggnadsår
1906
Energiprestanda
153 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister