Mer info

Vindsvåning av internationell klass invid Vasaparken

Odengatan 98 – Vasastan

Boarea | Biarea 167 kvm | 7 kvm Rum | Våning 5 rok | 6 av 6
Pris Såld Avgift 4 842 kr / mån

Välkommen till denna påkostade och totalt insynsskyddade vindsvåning av internationell toppklass, ritad av arkitekt Love Arbén och inredd av Koncept Stockholm. Hiss upp i våningen välkomnar till eget våningsplan som erbjuder utsikt över Vasaparken och Stockholms takåsar. Terrass med kvällsol och utsikt mot Hagastadens nya siluett.  Våningen genomsyras av smakfulla materialval och är oerhört ljus och väldisponerad med underbara siktlinjer i alla väderstreck. Stora sociala ytor med öppen planlösning mellan kök, matsal och sällskapsrum. Den privata sovrumsdelen nås via galleriet som har flera takfönster vilket skapar ett härligt ljusspel. Tre riktigt bra sovrum varav ett master bedroom en-suite med en walk in closet utöver det vanliga.  Idealiskt belägen hörnfastighet på levande Odengatan med direkt närhet till Vasaparken samt både S:t Eriksplan & Odenplan med dess stora utbud av restauranger, butiker och kommunikationer. Mycket välskött fastighet och lågt belånad, stabil förening.

Bilder

Beskrivning

VÅNINGEN

Välkommen till denna underbara vindsvåning med entré från både trapphus och hiss rakt in i våningen. Snickeribyggt kapprum samt extra förvaring dold bakom spegeldörr i valnöt.

Stor social sällskapsdel med en härlig rymd och ljuskänsla samt matsal och kök i öppen planlösning. Den stilrena öppna spisen och de många fönsterna med milsvida siktlinjer skapar en ljus och fri känsla. Modernt snickeribyggt kök med vitvaror från Gaggenau och vacker belyst inredning i ljus ek skapar en fin kontrast till den gedigna köksön i vacker granit. Två separata sällskapsdelar varav en loungedel med öppen spis, hörnfönster som erbjuder utsikt mot Gustav Vasa kyrka och ett rymligt allrum med snickeribyggd bokhylla med integrerat biosystem. Här finns även möjlighet att tillskapa ytterligare ett sovrum om så önskas.

Våningens terrass med både markis, värmare och högtalare nås via stora skjutdörrar från matsalen och har slående utsikt över takåsarna, grönska och vidare mot Hagastaden två torn. 

Galleri med flödande ljusinsläpp från flera takfönster som skapar ett härligt ljusspel. Här finns även smakfullt dold förvaring med känsla för detaljer i belysning och inredning utöver det vanliga.

Privat avdelning med tre sovrum varav ett master bedroom en-suite med walk in closet i valnöt och marmor. Badrummet erbjuder dubbla duschar, sittbänk med värme, exklusiv dubbelkommod i valnöt och handfat i sten samt vackert snickeribyggt förvaringsskåp.

Samtliga sovrum erbjuder milsvid utsikt över Vasaparken, Stadshuset, Globen och hela innerstaden. Alla sovrum har mörkläggningsgardiner som styrs via Lutronsystemet. Rymligt gästbadrum med både badkar och dusch samt dold tvättmaskin/torktumlare från Siemens. Exklusiv kommod i valnöt och handfat i sten.

Genomgående är denna våning något unikt – kvalitén på alla detaljer i kombination med en väl genomtänkt planlösning. Integrerade system genom hela våningen med bland annat ljud och ljus, säkerhet och fjärrstyrda lösningar. Helt klart ett boende att trivas och njuta av.

FÖRENINGEN

Brf Kamelian 4 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som äger fastigheten Kamelian 4, med adressen Odengatan 98 samt Gästrikegatan 2. Föreningen upplåter 18 lägenheter med bostadsrätt om en total lägenhetsyta av 2354 kvm samt fyra hyreslokaler om totalt 413 kvm. Juridisk person godkänns ej. Överlåtelseavgift 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av prisbasbelopp debiteras köparen. 

Föreningen kommer under 2021 att sälja en lägenhet samt passage mellan trappuppgångarna på våning 5, vilket kommer stärka föreningens ekonomi med ungefär 2,5 mkr, samt ökad medlemsintäkt med ca 13000 kr/år.

Till lägenheten hör ett källarförråd. I avgiften ingår värme, vatten, fiber samt grundutbud ComHem.

Vacker fastighet med byggnadsår 1890–1892. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

El samt Stambyte 1984

Tak 2016 & 2018

Fasad 2000

Fönster 2008

Trapphus 2009

Tvättstuga 2008/2018

Gård 2009

Nya hissar 2016

Vindsvåningar 2017

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
7.05 %
Lägenhetsnummer
17
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Fiber samt ComHem basutbud
Våningsplan
6 av 6
Hiss
Ja
Förening
Brf Kamelian 4
Byggnadsår
1890-1892 (2018)
Energiprestanda
107 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister