Mer info

Potential på Odengatan

Odengatan 26 – Vasastan

Boarea 166 kvm Rum | Våning 5 rok | 2
Pris Såld Avgift 4 898 kr / mån

Med superbt läge i klassisk fastighet anno 1916 på Odengatan återfinns denna välbevarade våning. Hemmet har utmärkt disposition och en potential utöver det vanliga tack vare en uppsjö av vackra originaldetaljer i form av eldstäder, serveringsrum, burspråk, gedigna snickerier och mycket annat. Därutöver finns ursprunglig balkong såväl som nytillkommen balkong, båda i härligt västerläge. Våningen utgörs av tre rum i fil mot gatan och två rum samt kök mot rofylld innergård. Möjligheterna är många att utforma ett sant drömboende i mycket stabil förening med höga lokalintäkter från bl a välkända Balzac brasserie. Välkommen till Odengatan och ett boende i synnerligen eftertraktade kvarter.

Bilder

Beskrivning

Föreningen

Brf Odens Ros är en äkta bostadsrättsförening bestående av 20 bostadsrättslägenheter och 4 lokaler. Föreningen har god ekonomi och äger fastigheten Målaren 7 som är belägen med adresserna Odengatan 26 och Roslagsgatan 10.

Kabel-tv och bredband via ComHem.

Lägenheten

Denna synnerligen trivsamma våning stoltserar med utmärkt disposition enligt följande.

Möblerbar hall med öppen spis i natursten och balkong i väster mot gård välkomnar.

Ett charmerande serveringsrum i våningens mitt öppnar i sin tur upp mot boendets olika funktioner.

Tre vackra och socialt orienterade rum i fil vetter mot Odengatan, mittrummet har burspråk och samtliga fönster har isolerglas. En tanke är att flytta ut köket till det bortre rummet som i original var avsett som sovrum.

I en tydligt avdeland sektion finns gott om förvaring i ursprungliga klädkammare och ett utmärkt badrum som utan vidare kan utökas genom att ta intilliggande klädkammare i anspråk.

Den privata sfären utgörs av två sovrum, ett med tillhörande kakelugn och ett med rejäl balkong, båda vetter mot lugn innergård i väster. 

I nära anslutning till serveringsrummet vetter även det äldre köket mot gård, här finns ventilerat skafferi, access via köksentré till trapphus (ej längre är i bruk) och likaså förrådsutrymme med vask (tidigare wc).

Källarförråd tillhör våningen.

Sammantaget en våning med rikliga mängder välbevarade attribut och fantastiska förutsättningar att skapa ett uppdaterat drömboende.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
5.97570 %
Lägenhetsnummer
BRF: 1201 /
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-tv & Bredband
Våningsplan
2
Hiss
Ja
Förening
Brf Odens Ros
Byggnadsår
1916
Energiprestanda
111 kWh/Kvm och år

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister