Mer info

Suite

Norrbackagatan 49 C – Vasastan

Boarea 50 kvm Rum 2 rok
Pris 6 500 000 kr Avgift 4 092 kr / mån

Denna suite i högt och ljust hörnläge är 2 RoK och kännetecknas av genomtänkta rumssamband och noga utvalda material. Den har en stor möblerbar balkong med dimbar belysning, och ytorna har optimerats för att ge utrymme åt det sociala livet. De stora fönsterpartierna i sovrum och vardagsrum går hela vägen ner till golvet av exklusiv enstavig borstad parkett. Badrummet är helkaklat med vågig keramik, har en hög sockel och genomtänkta detaljer. Här finns en extra stor dusch, golvvärme och en kombinerad tvätt- och torktumlare. Innerdörrar är klädda i ek och 2,30 m höga för ökad rymd. Bänkskivan i köket är av vacker kompositsten med elegant sockel mot väggen. Här finns även ett vitrinskåp med inbyggd belysning, diskmaskin och vitvaror av premiumkvalitet.

Bilder

Beskrivning

a1

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
1.19818 %
Lägenhetsnummer
21608
Förening
Bostadsrättsföreningen Tile House
Byggnadsår
2022-2024
Bostadsrättens nettoskuldsättning
589 684 SEK

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister