Mer info

Stilsäkert med högt läge i Hagastaden

Hälsingegatan 51 – Vasastan/Hagastaden

Boarea 97 kvm Rum | Våning 4 rok | 9 av 13
Pris Såld Avgift 4 850 kr / mån

Välkommen till denna moderna lägenhet med högt fritt läge och generös balkong i söderläge med härlig vy över staden. Mycket välplanerad och stilren med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Kök med bra arbetsytor och full maskinell utrustning. Lättmöblerat vardagsrum med balkong. Tre bra sovrum, ett med utgång till balkongen och badrum en suite samt ett med rejäl walk in closet. Välkomnande hall med stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare samt dusch. Genomgående en mycket attraktiv och hemtrevlig lägenhet med utmärkt läge i Hagastaden och härlig vy över staden.

Bilder

Beskrivning

FÖRENINGEN

Brf Nova Park är en solid förening som bildades 2015. Föreningen är en så kallad äkta förening och äger fastigheten Analysen 4 som omfattar Hälsingegatan 51-61 (udda nummer). Föreningen består av 127 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av prisbasbelopp som betalas av köparen. Pantsättningsavgift tas ut om 1% av prisbasbelopp. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 2 kvm.

Gemensamma utrymmen

I fastigheten finns innegård med cykelställ samt cykel- och barnvagnsrum.

Miljörum med sopsortering.

Värme, vatten och el

Fastigheten värms med fjärrvärme och uppvärmningen ingår i avgiften. Även kallvatten ingår i avgiften, varmvatten debiteras efter användning.

TV och bredband

Bredband (fiber) och TV (basutbud) via Telenor ingår i avgiften men debiteras separat på månadsavin.

Parkering

I föreningen finns det ett garage som omfattar 57 garageplatser samt 2 MC-platser. En vanlig garageplats kostar 2 250 kr/mån samt 2 750 kr/mån för plats med laddstation,

Avgiftshöjningar

Det finns inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget.

Juridiska personer 

Juridiska personer godkänns som medlemmar förutsatt att föreningen förblir äkta.

Renoveringar 

Inga större underhåll eller renoveringar är planerade de närmaste åren. 

 

 

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
1.32 %
Lägenhetsnummer
10903
Ingår i avgiften
Värme, Kallvatten, Bredband (fiber), TV (basutbud)
Våningsplan
9 av 13
Hiss
Ja
Förening
Brf Nova Park
Byggnadsår
2018-19
Energiprestanda
87 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
400 kr/mån
Vatten/Avlopp
200 kr/mån
Försäkring
250 kr/mån
Driftkostnader totalt
850 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister