Mer info

Arkitektritad vindsvåning med härlig terrass

Hagagatan 30 – Vasastan

Boarea | Biarea 73 kvm | 17 kvm Rum | Våning 2.5 rok | 5 av 5
Pris Såld Avgift 3 431 kr / mån

Läcker vindsvåning med stor terrass och fantastisk utsikt på lugnt läge mitt i Vasastan. Trivsam öppen planlösning med en total golvyta om 90 kvm varav boarea 73 kvm. Möjligt att bygga om till 3,5a. Synliga takbjälkar och charmigt sovloft ovan sovrummet. Genomgående härligt ljusinsläpp i två väderstreck samt genom flertalet takfönster. Välskött förening med god ekonomi.

Bilder

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall med avhängningsmöjligheter och platsbyggd garderob.

Intill hallen ligger det stilrena badrummet med golvklinker samt kakel på tre av väggarna i Micron grå sten, 60 x 60 cm och på fjärde väggen i Träkakel, Rex Abisko EBANO, 12 x 60 cm. Fristående badkar från Svedberg, handdukstork samt duschvägg i glas från INR, wc av Philip Stark för Duravit, handfat i kommod från Aspen och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare i rostfritt från Smeg.

Kök, matplats, sällskapsrum samt arbetsplats i öppen planlösning med ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt takfönster. Härlig terrass mot gården med belysning och hänförande utsikt över takåsarna och Vanadisparken. Invid arbetsplatsen finns ett platsbyggt hyllsystem som även fungerar som trappa upp till ett litet sovloft.

Det välutrustade köket har integrerade vitvaror såsom kombinerad ugn/microvågsugn i rostfritt, induktionshäll, espressomaskin, diskmaskin, kyl/frys och vinkyl. Samtliga från Smeg. Övrig köksinredning från GeD med högblanka vita luckor, bänkskiva i Corian och stänkskydd från Enamello. Matplats med gott om utrymme för stora sällskap.

Generöst sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt med en stor walk-in-closet. 

Lägenheten är en av tre nyproducerade vindsvåningar som stod klara oktober 2010. Lägenheten var urspungligen tänkt som en trea men disponneras i dag som en stor 2,5a. Det är dock lätt att förvandla till 3,5a om så önskas.

Brf Hagagatan 30

Fastigheten Vale 19

Fastigheten som ligger på  Hagagatan 30 byggdes åren 1925-26 och  ingår som en del i det storgårdskvarter som begränsas av Hagagatan, Vanadisvägen, Sveavägen och Frejgatan.  Husets värdeår är 1930.

I källarplanet finns lägenhetsförråd och en tvättstuga samt en lokal (81 m²) som upplåts med hyresrätt. Nuvarande hyresgäst är ett designerkollektiv.

Fastigheten har anslutning till kabel-TV och bredband via ComHem. Fiber är också draget till lägenheterna. Varje lägenhet svarar för sina egna abonnemang.

Juridisk person accepteras ej.

 Ca 1990 renoverades fasaden mot gatan. 
1993 renoverades fasaden mot gården och taket.
1998 installerades nya maskiner i tvättstugan.
2000 installerades mekanisk frånluft. 

2003 byttes samtliga V/A-stammar i kök och badrum och el-stigare. 
2004 renoverades fönster.
2007 genomfördes en OVK-besiktning av ventilationen och balkonger byggdes.
2009 byggdes källarförråd och vinden såldes.
2010 byggdes vinden om till tre lägenheter.
2011 renoverades tvättstugan.
2012 installerades säkerhetsdörrar.
2013 reparerades fasaden mot gatan.

2014 installerades ny dörr till källarlokalen.

2014 fönsterrenovering.

2016 Dränering på innergården åtgärdat och allmän uppfräschning

2016 Ny Fjärrvärmecentral installerades. Upprustning av gården.

2017 Indragning av fiber till lägenheterna.

2018 OVK. Spolning av avloppsstammar. Nya termostater.

 

Gemensamma resurser som ingår i månadsavgiften:

En stor grön gård med tillgång till utemöbler, grill och cykelställ. Ett källarförråd per lägenhet. Fyra stycken trapphusbalkonger. En bokningsbar tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel. Ett soprum för vanligt hushållsavfall. För övrigt avfall hänvisas till återvinningscentraler som finns i närheten, bl.a på Frejgatan.

I den ena halvan av källaren, med direktingång från gatan, finns utrymme för cyklar och/eller barnvagnar. Cyklar kan även parkeras inne på gården, mer skyddat än ute på gatan.

Överlåtelseavgift

Tas ut med 1162,50 kr. Betalas av köparen innan medlemskap godkännes.

Pantsättningsavgift

Tas ut med 465 kr. Betalas av pantsättaren.

Allmänt

Vale 19 är belägen i Vasastan/Stockholm, mycket nära Vanadislunden med Vanadisbadet och på drygt 5 minuters gångavstånd från Odenplan, Stadsbiblioteket, Brunnsviken och Hagaparken.

I kvarteret finns ICA supermarket med uteservering, COOP. Flera förskolor och grundskolor, flera välrenommerade restauranger samt hotell.

Goda buss- och tunnelbane kommunikationer vid Odenplan.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
4.86990 %
Lägenhetsnummer
01503
Ingår i avgiften
Värme, VA, Kabel-TV basutbud
Våningsplan
5 av 5
Hiss
Ja
Förening
Brf Hagagatan 30
Byggnadsår
1926 (Vindsbygge 2010)
Energiprestanda
169 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
600 kr/mån
Försäkring
210 kr/mån
Driftkostnader totalt
810 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister