Mer info

Högst upp med härlig terrass i syd och väst

Gammelgårdsvägen 52 – Stora Essingen

Boarea 103 kvm Rum | Våning 4 rok | 7
Pris Såld Avgift 5 274 kr / mån

Välkommen till en egen oas högst upp under bar himmel med fantastisk utsikt och sol från morgon till sen kväll. Området bjuder på lugn och ro, här finns en badplats, båtklubb och områdets egen brygga som kan angöras med båt. Strandpromenaden tar oss runt hela Stora Essingen och leder mestadels utmed vattnet. Det är nära till busshållsplatsen och vid Essingetorget finns diverse närservice, livsmedel samt kommunikation till Stockholm med både tåg och buss.

Bilder

Beskrivning

Föreningen

Föreningen består av 9 hus på en egen ägd mark om 5 fastigheter med en total areal om 11 226 kvm. Det finns gemensam bastu, pingisrum och motionslokal. Gemensamhetslokal, styrelserum och en övernattningslägenhet samt tvättstuga, garage och parkeringsplatser. Till varje lägenhet hör ett förråd.
 

Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2012 och sträcker sig fram till 2055. Underhållsplanen uppdaterades 2017.

Från starten av 2018 har årsavgiften sänkts med i genomsnitt 5%. Hur det slår på respektive lägenhet beror på det individuella andelstalet för drift och kapital.

Lägenheten

Lägenheten bjuder på en stor terrass med plats för både matgrupp och soffgrupp att njuta sol från morgon till kväll. Här finns också en markis. Vardagsrummet ligger mot vattnet och här får också både soffgrupp och matsalsbord plats. Genomgående ligger ett golv av ekparkett, i sovrummen är det en parkett av ask. Köket är rymligt och har gott om förvaring med inredning av ek. Kyl, frys, keramikhäll, varmluftsugn, mikro samt diskmaskin. Två helkaklade badrum varav det ena stort med plats för tvätthantering. Till lägenheten hör ett förråd.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
0.92032 %
Lägenhetsnummer
472
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Våningsplan
7
Hiss
Ja
Förening
Brf Essingeviken
Byggnadsår
1995

Driftkostnad

El
450 kr/mån
Driftkostnader totalt
450 kr/mån

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister