Mer info

Väldesignad parvilla på Solsidan

Rönnbacken 4D – Solsidan Saltsjöbaden

Boarea 176 kvm Rum | Våning 6 rok | D
Pris Såld Avgift 7 270 kr / mån

På sydvästvänd strandtomt på Solsidan i Saltsjöbaden finns denna exklusiva och väldesignade parhusbostad i bostadsrättsförening med totalt fyra lägenheter. Bostaden är fördelade över tre plan om totalt 176 kvm och sex rum och kök.  Entréplan med kök och stora sällskapsytor välkomnar med panoramavy mot vattnet. Här finns en terrass med sol från morgon till kväll och utsikt över Vårgärdssjön. Vid entrén finns badrum och ett gästrum/arbetsrum. En trappa ned finns två sovrum varav ett stort och lyxigt master bedroom med härlig utsikt. Rymligt badrum med kalkstengolv, dubbla handfat och badkar. Längst ned finns ytterligare två sovrum, tvättstuga och badrum. Stor trädgårdstomt om 3 734 kvm som sluttar ned till Vårgärdssjön. Välkommen till ett mycket väldesignat och exklusivt boende i vackra villakvarter. Här finns inom gångavstånd tågstation, förskola och andra bekvämligheter.

Bilder

Beskrivning

Förening

Byggnad

Byggnadsår 2015.

Förening

Brf Valnötsparken äger fastigheten Solsidan 14:7. I föreningen finns 4 bostadsrätter. Föreningen är äkta och har en god och stabil ekonomi. 

Förråd/parkering

Till bostaden tillhör ett förråd samt två parkeringsplatser. 

TV och bredband

Via Telia.

Gemensamma utrymmen

En stor parkliknande trädgårdstomt om 3734 kvm.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
0.2500000
Lägenhetsnummer
00004
Ingår i avgiften
Värme, vatten, bredband, två parkeringsplatser.
Våningsplan
D
Förening
Valnötsparken
Byggnadsår
2015
Energiprestanda
84 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
1 200 kr/mån
Försäkring
750 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 950 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister