Mer info

Härlig vindsvåning med strålande utsikt

Torkel Knutssonsgatan 14 – Södermalm/Mariatorget

Boarea 70 kvm Rum | Våning 2 rok | 6 av 6
Pris Såld Avgift 2 480 kr / mån

Välkommen till denna ljusa och väldisponerade vindsvåning om 70 kvm. Våningen renoverades 2016 och har genomgående smakfulla materialval och smarta lösningar.  Stor balkong i västerläge med strålande utsikt över Södermalms takåsar och med sol hela dagen. Centralt belägen med direkt närhet till stadsdelens alla utbud av butiker, kommunikationer, restauranger och caféer.  Välskött fastighet och förening med mycket god ekonomi.

Bilder

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall med klädkammare samt säkerhetsdörr. Stilrent badrum, inrett med carraramarmor, dusch, vägghängd wc, handfat, stor väggfast spegel samt el-golvvärme.

Vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning med generöst ljusinsläpp från två väderstreck. Vardagsrummet är rymligt, lättmöblerat och har en nyinstallerad braskammin. Intill vardagsrummet ligger sovrummet som har platsbyggda garderober och gott om utrymme för en stor dubbelsäng.

Det välplanerade köket fån Marbodal har gott om förvaring bakom ljusgrå luckor. Helintegrerad kyl/frys, diskmaskin samt spis och ugn. Arbetsbänk i carrarramarmor. Rymligt vinförråd/skafferi med glasdörr. Generös matplats med stort glasparti och utgång till våningens härliga balkong med milsvid utsikt över takåsarna och grannfastigheternas vackra fasader.

 

Brf Råttan 9

Utförda renoveringar:

1988 - Rörstambyte, elstambyte

2004 - Föreningslokal,Nyinstallation hiss.

2009 - Renovering av plåttak.

2010 - Byte av värmeväxlare och expansionskärl.

2011 - Nytt porttelefonsystem.

2013 - Bättringsmålning av samtliga fönster.

2015 - Nya balkonger.

2018 - Installation av säkerhetsdörrar, målning av yttertak.

Fiber finns indraget i fastigheten.

 

Allmänt

Brf Råttan 9 bildades 1984 med 18 lägenheter, varav tre är vindsvåningar som byggdes vid slutet av 1980-talet. I fastigheten finns även två affärslokaler som inhyser Svenska Handelsbanken och Öhrnquists Herrekipering.

Fastigheten byggdes 1904/05 och består av ett hörnhus med två ingångar - Hornsgatan 51 och Torkel Knutssonsgatan 14. Gemensamma utrymmen - inklusive välutrustad tvättstuga, stor lokal med biljard och bordtennis, kök samt bastu - finns i källarplanet. En gemensam gård finns också med planteringar, sittgrupp och sandlåda för de yngsta. De boende på första våningen har uteplatser på gården, medan flertalet övriga boende har balkonger.

Ett källarförråd tillhör lägenheten.

 http://rattan9.bostadsratterna.se/i-hjartat-av-sodermalm

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
3.28900 %
Lägenhetsnummer
16
Ingår i avgiften
Värme, V/A, Fiber
Våningsplan
6 av 6
Hiss
Ja
Förening
BRF Råttan 9
Energiprestanda
108 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

Försäkring
288 kr/mån
Driftkostnader totalt
288 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister