Mer info

Fantastisk utsikt över Riddarfjärden

Ludvigsbergsgatan 13 – Södermalm

Boarea 118 kvm Rum | Våning 5 rok | 3
Pris Såld Avgift 4 550 kr / mån

Högt och fritt på Ludvigsbergsgatan med utsikt över Riddarfjärden, ligger denna oerhört väldisponerade familjevåning om 118 kvm. Hall med säkerhetsdörr och gäst wc, tre bra sovrum, kök med matplats, matsal med utgång till balkong i söderläge, sällskapsrum med hel fönstervägg mot vattnet, badrum, tvättstuga samt två stora klädkammare/förråd. Generöst ljusinsläpp i två väderstreck. Samtliga balkonger i fastigheten kommer att byggas ut och göras större med start i mars i år. Mycket populärt och ostört läge, med möjlighet till parkeringsplats utanför porten (fn kö). Nära pulsen vid Mariatorget/Hornsgatan samt även t-bana och södra Station. Välskött och nyligen stambytt fastighet (2014). Obelånad förening med låga avgifter.

Bilder

Beskrivning

Brf Ludvigsberg

Föreningen förvärvde fastigheten Somerns Kvarn 1 1994 för ombildning till bostadsrätter. Föreningen äger fastigheten med tomträtt.

Föreningen klassas som äkta. Juridisk person accepteras ej.

För information gällande utförda renoveringar, vänligen se årsredovisningen.

Bostadsrättsföreningen har 62 lägenheter och 5 lokaler men disponerar endast 47 parkeringsplatser för bilar. Följande  prioritetsordning gäller för parkeringsplatserna:

1. Boende i fastigheten. Prioriteten gäller max en p-plats per lägenhet.

2. Lokalhyresgäster i fastigheten.

3. Boende och lokalhyresgäster som önskar mer än en plats samt externa hyresgäster.

Från vinter-vår 2015 finns Stockholms Stadsnäts Internet via fiber till fastigheten och höghastighets LAN (fastighetsnät) i varje lägenhet. 100/100 Mbit/s är standardhastighet och ingår i månadsavgiften.

Tvättstuga finns i fastigheten med ingång direkt från gångvägen, nedanför trappan vid Gamla Lundagatan 2. Bokning av tvättid sker med bokningscylinder.

Köparen står för överlåtelseavgiften. Handläggning av överlåtelse utgår f.n. med 2.50 % av aktuellt prisbasbelopp.

Ägaren står för pantsättningsavgiften. Underrättelse om pantsättning utgår f.n. med 1.00 % av aktuellt prisbasbelopp per pantbrev.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
2.18 %
Lägenhetsnummer
54/1301
Ingår i avgiften
Värme, VA, bredband, basutbud TV
Våningsplan
3
Hiss
Ja
Förening
Brf Ludvigsberg
Byggnadsår
1963
Energiprestanda
111 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister