Mer info

Unik etagevåning i Gyllene triangeln

Ulrikagatan 4 – Östermalm

Boarea | Biarea 200 kvm | 10 kvm Rum | Våning 6.5 rok | 5 - 6
Pris Såld Avgift 5 725 kr / mån

Mycket väldisponerad vinds-etage om 200 kvm (210 kvm total golvyta) med 2 kungsbalkonger samt en stor terrass i sydväst med fri utsikt över takåsarna.  Föreningens medlemmar har fri tillgång till gym, bastu, vinkällare, sällskapsrum med biljardbord, övernattningsrum, stor innergård med uteplats och grill. Friköpt stängbar garageplats med egen laddstation i fastigheten tillhör. Detta är ett unikt boende ett stenkast från Djurgården, Gärdet och en kort promenad in till Stureplan. Mycket solid förening i representativ fastighet anno 1924.

Bilder

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Välkomnande hall med stor klädkammare, ytterligare möjlighet för avhängning och platsbyggd förvaring (Lappvattnet Snickeri), gäst-wc samt tvättstuga med tvättpelare. Säkerhetsdörrar. Stor möblerbar inre hall med fungerande öppen eldstad. Två generösa rum i fil mot gården. Ljusinfödet är stor och bryts vackert genom orginalglasen i de spröjsade fönstren. Det ena används i dag som sovrum, men är tänkt som sällskapsrum/bibliotek med platsbyggd bokhylla (Lappvattnet Snickeri) och har utgång till kungsbalkong.

Intill matsalen ligger det ljusa och mycket trivsamma köket med rymlig matplats och även här utgång till kungsbalkong där det finns plats för en grill. Köket, byggt av Lappvattnet Snickeri, har gott om förvaring bakom vita luckor, arbetsbänkytor i granit, helintegrerade vitvaror såsom hel kyl och frys, diskmaskin, ugn, microvågsugn och induktionshäll. Avfallskvarn. Vacker Kolmårdsmarmor på golvet.

Två bra sovrum mot gatan, ett mindre och ett med klädkammare och utgång till den norra kungsbalkongen. Flertalet platsbyggd förvaring (Lappvattnet Snickeri) även i hallen utanför det stilrena badrummet som är inrett med Carraramarmor, inbyggt badkar, handfat på kommod med förvaring, wc, handdukstork samt golvvärme. 

Flytande fiskbensparkett genom hela våningsplanet med extra isolering. Inbyggd Sonosljudanläggning för båda våningsplanen.

I hallen finns trappan upp till det ljusa och luftiga vindsvåningsplanet. Stort, öppet sällskapsrum med fungerande kamin och utgång till våningens fantastiska terrass om ca 14 kvm i sydväst. Hela vindsplan har vattenburen golvvärme. Markiser finns i sovrummet och för terrassen (eldriven), vilken också har el-golvvärme. I sällskapsrummet finns ett litet kitchenette med bänkyta, diskho samt två stora vinkylar. Inbyggd vattenstation med möjllighet att få kylt kolsyrat eller stilla vatten. Generöst sovrum med stor walk-in-closet intill. Sobert badrum i mosaik (Bisazza Sfumatore) med dusch, wc, handfat med kommod i corian med förvaringslådor, inbyggt spegelskåp samt golvvärme. Anslutning till walk-in-closet även från badrummet. Öppningsbara takfönster med solskydd (Velux).

Till vångingen hör en friköpt lås- och stängbarbar parkeringsplats om  16 kvm utrustad med egen laddstation för elbil. Städavgift kan förekomma. Plats för förvaring finns också.

Brf Gardisten 10

Brf Gardisten 10 bildades 1987 och förvärvade fastigheten år 1999. Föreningens fastigheter omfattar adresserna Ulrikagatan 2-4 och Lovisagatan 6. Föreningen består av 40 bostadsrätter, 1 hyresrätt och 1 lokal. Marken innehas med äganderätt. Föreningen är en sk. äkta förening. Överlåtelseavgiften får uppgå till högst 2,5% av prisbasbeloppet. Pantsättningsavgiften är 1% av prisbasbeloppet. Juridisk person accepteras ej som köpare. Inga avgiftsändringar planerade. I fastigheten finns 29 parkeringsplatser. I källaren finns en festlokal som även kan användas som övernattningslägenhet, utrustad med bastu, badrum, pentry och biljardbord. Det finns även gym, tvättstuga och cykelförråd beläget i källaren med utrymme för barnvagn. I garaget finns komplett källsortering. Alla hushåll har tillgång till vinkällare med eget utrymme.

Regelbunden sotning och stamspolning genomförs.

2019 Samtliga fönster (ytterbågar) renoverades.

2017 Renovering och målning av garage
2016 Gårdsbjälklaget på innergården har renoverats med ny design på gård. Cykelrum och soprum har målats om. Fotränna plåttak mot gård bytts ut. Delar av tak har ommålats.
2014 Avlopp infodrade i garage och källare.
2013 Rörinfordringar har utförts på avloppsrören i källare och garage.
2010 Installation av bergvärme
2010 Anläggning av plantering utanför 2:ans port där bergvärmeborrningen gjorts
2010 Råvindar inretts till bostäder
2010 Ombyggnad av källare med nya förråd, ny tvättstuga, komplett källsortering, nya hissar
som dragits ned till garage och källare, vinkällare till alla medlemmar, gym, övernattningslägenhet med bastu, nytt cykelrum och kameraövervakning installerad i fastigheten.
2010 Fasaderna renoverade. Resterande balkonger renoverade och takdelar byttes.
2010 Garageplatserna sålda till medlemmarna.
2010 Fibernät drogs in i alla lägenheter.
2004 Balkonger mot gården ombyggda.
2004 Taket bytt och renoverat.
2004 Trapphusen renoverade och ny belysning installerad.
2001 Fastighetens alla övriga rör för avlopp, varmvatten och kallvatten byttes och alla
badrum revs och nya tätskikt och vattenbärande rör byttes.
2001 Nya elstigare installerades och 3-fas el drogs in i alla lägenheter.

Övrigt

Rumshöjden på entréplanet är ca 2,71 m och på övre planet 3,40 m i nock.

Kungsbalkonger: ca 7,5 + 10 kvm, terrass: ca 14 kvm

Sonos ljudsystem i hela våningen.

Fiber draget in i våningen.

Inbyggd vattenstation, vindsplan.

Luftvärmepump, vindsplan (air-condition med värmefunktion).

Stor garageplats med skjutdörr som går att stänga och låsa med egen laddstation för elbil och ett källarförråd samt vinförråd.

Nyrenoverad innergård med genomtänkta växtarrangemang som kommer upp på olika tider av året, belysning, påkostade möbler.

Motionsrum med löpband, crosscountrymaskin, 2 st motionscyklar, fria vikter, säck, maskiner.

barnvagnsrum/cykelrum.

Källarförråd om ca 3 kvm.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
4.08450 %
Lägenhetsnummer
25/ 1501
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Bredband, Kabel-TV
Våningsplan
5 - 6
Hiss
Ja
Förening
Brf Gardisten 10
Byggnadsår
1924
Energiprestanda
54 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
1 500 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 500 kr/mån

Dokument

Planritning

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister