Mer info

Oslipad diamant med milsvid utsikt

Torstenssonsgatan 15 – Östermalm

Boarea | Biarea 156 kvm | 1 kvm Rum | Våning 5 rok | 5 av 5
Pris Såld Avgift 0 kr / mån

Välkommen till denna underbara vindsvåning med stor potential. Med en slående utsikt och helt insynsskyddat läge i skuldfri förening med 0 kr i månadsavgift kan man här skapa sitt drömboende. Vardagsrum med öppen spis och utgång till terrass i söder. Kök av enklare standard med vy över takåsar. Två bra sovrum med anslutande badrum och förvaring. Välkomnande entré med gäst wc och tvättstuga. Med egen ingång finns här även möjlighet till uthyrningsdel då lägenheten tidigare varit uppdelad i två lägenheter. Här finns förutom ett bra sovrum även ett badrum och kök samt egen entré. Lägenheten kräver total renovering av alla ytskikt och utrymmen. Sammantaget är detta en unik möjlighet att skapa sitt drömboende på en av Stockholms bästa adresser i en vacker, mycket välskött fastighet och ekonomiskt stark förening.

Bilder

Beskrivning

FÖRENINGEN

Föreningen Malmgården 15 äger fastigheten Kasernen 10 Stockholm på Torstenssonsgatan 15. Föreningen upplåter 21 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt.

Fastigheten genomgick en omfattande renovering och ombyggnad 2004-2005. Stammar byttes i hela huset utom i vindsplanet som inreddes i början av 70-talet. Det innebär att en köpare kommer behöva byta invändiga stammar vid renovering av lägenheten. Kommande renoveringar innefattar att renovera delar av gården och rör- samt elsystem under gården. För detta finns likvida medel i kassan.

Mer information om föreningens renoveringar finns i bifogad årsredovisning 2019. Till lägenheten hör två källarförråd. Gemensam tvättstuga finns i husets källare. Här finns även ett fullt utrustat World Class Private gym. Sopsortering genom sopnedkast på gården gemensam med grannföreningen där även grovsoprum finns.

Lägenheten består av två separata lägenheter med lägenhetsnummer 16 & 17. Ena lägenheten är ca 120 kvm och den andra ca 35 kvm. Öppningen mellan lägenheterna kan sättas igen om så önskas och då skapa en uthyrningsdel.

Ekonomin är mycket god, föreningen skuldfri sedan ett par år och har en kassa för kommande renoveringar och underhåll. Medlemmarna betalar ingen månadsavgift.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
5.4616 %
Lägenhetsnummer
16 & 17
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Våningsplan
5 av 5
Hiss
Ja
Förening
Brf Malmgården 15
Byggnadsår
1891
Energiprestanda
117 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
417 kr/mån
Försäkring
250 kr/mån
Driftkostnader totalt
667 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister