Mer info

Högt och fritt med balkong på Torstenssonsgatan

Torstenssonsgatan 10A – Östermalm

Boarea 72 kvm Rum | Våning 3 rok | 3/4 i gårdshuset
Pris Såld Avgift 2 501 kr / mån

Med fantastiskt läge i ett av Östermalms mest attraktiva kvarter, ett stenkast från Strandvägen, återfinns denna attraktiva och svårslagna 3:a i fastighet från 1897. Våningen är belägen mot en lugn innergård med solig balkong i sydväst, har två rymliga sovrum samt ett stort badrum. Våningen har mycket funktion på sin 72 kvm stora yta. Takhöjden, tillsammans med plankgolv, stuckaturer och två kakelugnar, skapar en härlig karaktär. Dispositionen erbjuder en välkomnande hall med inbyggda garderober. Intill hallen finns ett trivsamt klassiskt kök i öppen planlösning med all maskinell utrustning samt bänkskivor i Carraramarmor. Vardagsrummet är ljust med stora fönster och härlig volym tack vare ypperlig takhöjd. Här ryms utan vidare såväl matplats för 6-8 personer som sittgrupp med utgång till balkong som vetter mot den gröna innergården. Därefter, ett rofyllt sovrum med platsbyggda garderober. Slutligen, ett harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng samt utrymme för ytterligare förvaring.

Bilder

Beskrivning

BRF

Välkommen till en välordnad bostadsrättsförening med låg belåning i ett synnerligen vackert sekelskifteshus, anno 1897 och inte minst, absolut närhet till Djurgårdens grönska, Stureplans puls och Karlaplans rika utbud.

BRF Lägret 3 är en äkta bostadsrättsförening som äger en fastighet med 30 bostadsrättslägenheter på adresserna Torstenssonsgatan 10 och Torstenssonsgatan 10A.

Föreningen äger fastigheten STOCKHOLM LÄGRET 3.

Se renoveringar och underhåll på sida 2 och 3 i årsredovisningen under DOKUMENT.

Ingen avgiftshöjning är planerad.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
3.032190000 %
Lägenhetsnummer
03331-01-01-0025
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Våningsplan
3/4 i gårdshuset
Hiss
Ja (Rymlig)
Förening
Brf Lägret 3
Byggnadsår
1896
Energiprestanda
141 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
400 kr/mån
Försäkring
400 kr/mån
Driftkostnader totalt
800 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister