Mer info

Högt läge på Strandvägen med 0 kr i avgift

Strandvägen 59 – Östermalm

Boarea 81 kvm Rum | Våning 2 rok | 4tr ög
Pris Såld Avgift 0 kr / mån

På Strandvägen i anrik fastighet ritad av Höög & Morsing anno 1915, finns denna vackra och väldisponerade våning med 0 kr i avgift.  Ett hem som karaktäriseras av ett generöst ljusinsläpp, tidstypiska detaljer och med ett högt, fritt och eftertraktat läge, utsikt över Nobelparken och helt nära Djurgårdsbron. Välskött fastighet och förening med mycket solid ekonomi.

Bilder

Beskrivning

Brf Gardisten nr 4

Brf Gardisten 4 är en äkta bostadsrättsförening och förvärvade fastigheten 1987. Den består av 19 lägenheter med bostadsrätt och två uthyrda källarförråd samt att det finns ett utrymme som används som gemensam vinkällare.

Utförda reparationer:

Rörstambyte och elstigare som har skett kontinuerligt i samband med renovering av lägenheter.

Nytt plåttak 2012. Fönster renoverades 2008 och trapphuset i slutet av 1990.

Viss renovering av gården under 2013.

Fönsterrenivering 2015.

Helt nyrenoverade trapphus.

Mycket välskött fastighet och föreningen är skuldfri. Idag 0 kr i månadsavgift.

 

Rumsbeskrivning

Våningen disponerar två rum och har genomgående planlösning. Möblerbar hall som öppnar upp mot ett generöst sällskapsrum med fin parkutsikt. Stort spröjsat fönster med djup fönsternisch. Tidsenliga attribut såsom högt i tak, ekparkett och eleganta snickerier genomsyrar detta hem. Mot gården ses ett större sovrum, ljust och harmoniskt med furugolv.

Exklusivt kök med all maskinell utrustning som spis, fläkt, kyl och frys från Gaggenau. Integrerad diskmaskin från Cylinda (2015). Stilren arbetsbänk i Carraramarmor. Matplats för fyra personer och utgång till balkong i västerläge med eftermiddags och kvällssol.

Elegant badrum med Carraramarmor på vägg samt värmegolv med grått klinker. Kommod med bänkskiva i oljad ek och undermonterat handfat. Stor spegel och gott om förvaring i väggmonterade skåp. Inkaklat badkar, vägghängd wc samt bastu.

Separat utrymme för tvättmaskin/torktumlare från Siemens (2014). Skjutdörr mellan hall och kök. Hall med generös platsbyggd spegelgarderob, porttelefon och säkerhetsdörr.

 

Övrigt

Fastigheten har en välbevarad entré med väggpelare i renässansstil, trappor och golv av marmor. Strandvägen 59 har den tidstypiska Höög & Morsing designen med burspråk och taktorn vilka var ett signum för arkitekterna. Strandvägens boulevard är utmärkande för sina vackra byggnader, närheten till vattnet såväl som till Kungliga Djurgårdens grönområden.

Kameraövervakning samt hjärtstartare finns i huvudentrén.

Till våningen hör ett källarförråd om ca 8 kvm.

Cykelrum och barnvagnsrum finns.

I källaren finns även vinkällare respektive motionsrum, vilka alla medlemmar kan få tillgång till genom att betala sin andel av investeringen i respektive utrymme. http://www.ashbygg.se/projekt/gym/gym.html#beskrivning

Välskött och trivsam innergård med sittplatser.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
2.71 %
Lägenhetsnummer
10B
Våningsplan
4tr ög
Hiss
Ja
Förening
Brf Gardisten nr 4
Byggnadsår
1913 - 1914

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister